Ce sa fac ?
Moderator: Sheppard
4 mesaje
|Pagina 1 din 1
Ce sa fac ?
Deci am o testoasa de aproape 1 luna. Sta in acvariu de 40l am si insula si fltru si incalzitor cu termostat. Cu toate astea am obeservat ca are carapacea moale la codita. Ce sa fac ? Are o broscuta de calciu in apa si are carpacea alba de la calciu cred. Sunt bune broscutele alea de calciu ?
- Testos activ

La toate testoasele mici chiar si pana in 3 luni se intampla acest lucru. Este foarte bine sa ai o broscuta de calciu in apa, dar mai bine decat asta ar fi un neon cu UV
O femela (8 ani), un mascul (8 ani); Acvarii: 80x35x40, 80x35x40; Filtre: JBL CristalProfi GreenLine e401, Tetratec EX700; Incalzitoare: AquaEl 100 W, AquaEl 100 W Iluminare: ReptiGlo 5.0 compact
Mersi pt raspunsuri. E fff mica are carapacea 5 cm (knd am luat-o avea 3) e incredibil cat a crescut intr-o luna. :D. Da oricum comand acm o insula din aceea de care aveti voi la inainte de a cumpara o testoasa (am deja insula da nu e ca aia) si iau si neon Repti glo 5.0
- Testos activ

4 mesaje
|Pagina 1 din 1