Broscuta mea VOMITA!! :((
Moderator: Sheppard
4 mesaje
|Pagina 1 din 1
Broscuta mea VOMITA!! :((
Buna!
Am doua broscute, amandoua cumparate de-o-data acum 3 luni si ceva. Una este mai mare - Coditza (mananca f bine, ii place sa o mangai pe capsor, vine in palma si-mi sta zeci de ore parca face plaja), iar cealalta este mai mica - Tesa, foarte sperioasa, nu prea mananca...mai mult ii dau cu pensenta ca altfel nu se prea omoara sa-si ia mancarea. Acum seara le-am dat peste crud... a mancat bine... si apoi i-am mai dat vre-o 2-3 viermisori. In 4-5 minute am vazut ca tot deschide gura si... hop! A vomitat! Este a treia oara cand imi vomita. De ce?? Imi este asa mila de ea! Dupa ce a vomitat viermisorii si 2-3 bucatele de peste.. a fugit dupa peste si a muscat din el.
Ce sa fac cu ea? Coditza nu a vomitat niciodata si mananca aceeasi mancare. El mananca muuult mai mult, dar nu a avut probleme. Le dau mancare numai o data pe zi... sa-i dau lui Tesa de doua ori? Nu stiu cum sa fac... Le iubesc enorm si nu vreau sa pateasca nimic...
Va rog sa-mi dati o idee...
Am doua broscute, amandoua cumparate de-o-data acum 3 luni si ceva. Una este mai mare - Coditza (mananca f bine, ii place sa o mangai pe capsor, vine in palma si-mi sta zeci de ore parca face plaja), iar cealalta este mai mica - Tesa, foarte sperioasa, nu prea mananca...mai mult ii dau cu pensenta ca altfel nu se prea omoara sa-si ia mancarea. Acum seara le-am dat peste crud... a mancat bine... si apoi i-am mai dat vre-o 2-3 viermisori. In 4-5 minute am vazut ca tot deschide gura si... hop! A vomitat! Este a treia oara cand imi vomita. De ce?? Imi este asa mila de ea! Dupa ce a vomitat viermisorii si 2-3 bucatele de peste.. a fugit dupa peste si a muscat din el.
Ce sa fac cu ea? Coditza nu a vomitat niciodata si mananca aceeasi mancare. El mananca muuult mai mult, dar nu a avut probleme. Le dau mancare numai o data pe zi... sa-i dau lui Tesa de doua ori? Nu stiu cum sa fac... Le iubesc enorm si nu vreau sa pateasca nimic...
Va rog sa-mi dati o idee...
Cristina
- Testos juvenil

Buna. Eu iti recomand sa nu ii mai dai acei viermisori dupa peste lui Tesa, iar daca nu tine nici asa incearca sa ii schimbi complet meniul (exclude pestele crud si viermisorii).
O femela (8 ani), un mascul (8 ani); Acvarii: 80x35x40, 80x35x40; Filtre: JBL CristalProfi GreenLine e401, Tetratec EX700; Incalzitoare: AquaEl 100 W, AquaEl 100 W Iluminare: ReptiGlo 5.0 compact
OsDeRos scrie:scuze ca sunt putin offtopic. in legatura cu viermisorii.. aia de carne (sau malai) sunt ok dak le dau vii fiind... sau rame.... ca am vazut in obor la cei ce vand scule de pescuit
ca si in cazul alimentatiei cu tubifex, e indicat ca inainte de masa, sa speli foarte bine hrana de tipul asta (viermi, rame etc.), sub jet de apa rece.
4 mesaje
|Pagina 1 din 1