am o problema

Atat incepatorii in acvateraristica, teraristica cat si noii veniti pe forum pot posta aici.

Moderator: Sheppard

am o problema

de radulinho » 23 Sep 2008, 19:54

Am o broscuta extrem de mica. Am luat-o acm 2 sapt. Acm vreo 5 zile am descoperit pe carapace o chestie alba (se putea lua). Am crezut k e calcar dar azy m-am dus la pet-shop si mi-a spus k s-ar putea sa aiba o ciuperca. Mi-a spus s-o tin 3 zile macar afara din apa si s-o ung zilnic cu vita-plus. Va rog frumos cey care citesc acest topic sa isi lase o parere dak cred ca e bn sau nu.
Testos activ
Testos activ

de Florin » 23 Sep 2008, 20:09

Nu prea cred ca este indicat sa o tii 3 zile afara din apa. :lol:
O testoasa de peste 7 ani...!! :D
Testos Moderator
Testos Moderator

de lxndr_faur » 24 Sep 2008, 07:35

pune si tu o poza cu broscuta t pls sa o vad si eu si sa vad cum arata carapacea...cam cati cm are carapacea? :lol:
Alexandra
Testos activ
Testos activ

de radulinho » 24 Sep 2008, 07:40

Se pare k mi-a zis bn ce a zis si k domnu de la pet se pricepe ptr k i-a cam trecut. Nu mai are nimic pe carapace si e foarte tare.
Testos activ
Testos activ

de radulinho » 24 Sep 2008, 08:03

Da problema e k io cred k stranuta. Am auzit-o de vreo 4 ori desi e acoperita cu paturica.
Testos activ
Testos activ

de Florin » 24 Sep 2008, 11:35

Nu i-a mai aparut pentru ca acea ciuperca(daca ar fi) se dezvolta in apa, iar tu ai tinut-o afara.Cand ai sa o bagi din nou in apa, este posibil sa apara din nou.Cat despre stranut, poate fi din cauza temperaturii prea mici la care ai tinut-o si/sau curenti de aer.

Eu nu cred ca are vreo ciuperca.
O testoasa de peste 7 ani...!! :D
Testos Moderator
Testos Moderator

de lxndr_faur » 04 Oct 2008, 20:31

si eu am o problema ...broscuta mra a suferit de curand o "durere de ochi"care iam dat cu vitamina A timp de 1 saptamana...acuma e sanatoasa ....prea sanatoasa....avand prea multa vitamina A si sa albim pe carapacea....pozghita nu e groasa...dar nu vreau sa se ingroase...sigur nu este micoza...in acea saptamana cat iam dat vitamina A iam pus asa...2 picaturi pe carapacea si 2 pe ohi...ea este mica de 5 cm carapacea...am facut o mare prostie :oops: ...ce pot face ca sa scap de aceasta vitamina A...pentru ca este prea multa si am uitat sa vad spun ca si pe capusor are o pojghita...dar acea pojghita se vdee dupa ce se usus foarte bine carapacea sau capul ...in apa nu se vede de loc....de curata nu ma lasa ca se zbate...fiind foarte energica acuma ca sia recapatat puterile...pot exista riscuri cu acest surplus de vitamina A?pls need help
Alexandra
Testos activ
Testos activ