putin ajutor
Moderator: Sheppard
9 mesaje
|Pagina 1 din 1
putin ajutor
am acvariu cu insulita de sticla si ca sa mi se poate urca broscuta mai usor, altfel aluneca, am facut o mica imporvizatie, am lipit pe rampa cu silicon pietricele plate. Acum si intrebarea cat timp las siliconul la uscat? sa zicem ca am cca 10 cm patrati de pietricele lipite cu silicon.
PS nu pot adauga poze :( mi-am pierdut camera foto.
PS nu pot adauga poze :( mi-am pierdut camera foto.
- Testos juvenil

Crisa scrie:si eu am aceeasi intrebare.. :mrgreen: ... nu am facut insulita...dar as vrea si eu sa stiu cam cat timp trebuie lasat siliconul?..e adevarat ca trebuie 2 saptamani :shock:
2 saptamani ca sa faca priza buna la sticla-sticla cum e cazul acvariului unde trebuie sa suporte presiunea coloanei de apa.. aici nu stiu, e vorba de cateva zile pt a isi pierde efectul nociv asupra broscutelor, deoarece emana o anumita substanta, din cate stiu eu. Asta e motivul pt care am adresat intrebare. :)
- Testos juvenil

cam despre asta e vorba, partea incercuita reprezinta pietrele lipite cu silicon. Stiu ca polimerizeaza in 2 saptamani dar in cat timp nu mai e toxic pentru broscute, cu riscul de a ma repeta, nu e o zona in care presiunea exercitata sa puna in pericol siguranta acvariului. Astept un raspuns :) cat mai rapid Mike se cam plictiseste in lighean.

- Testos juvenil

cam asa vreau si eu sa fac :D ...tot cam la asta m-am gandit. pe bison scrie ca in 4-8 zile ar scapa de toate chestiile toxice...acum nu stiu :-?? exact :| ...oricum ar trebui sa lasi acvariul gol 2 saptamani inainte sa il bagi pe mike..si dupa alea 2 saptamani ..lasi acvariul plin cu apa o zi...dupa care iti poti pune broscuta in noul acvariu...asa scrie pe spatele bisonului.. :mrgreen:
9 mesaje
|Pagina 1 din 1