Regulamentul forumului Testoase.com !!!

Atat incepatorii in acvateraristica, teraristica cat si noii veniti pe forum pot posta aici.

Moderator: Sheppard

Regulamentul forumului Testoase.com !!!

de Monoceros » 16 Dec 2006, 03:36

Regulamentul forumului Testoase.com


1. Organizare

1.1 Acest forum de discutii este o sectiune a site-ului Testoase.com si are ca scop schimbul de informatii pe teme legate in principal de testoase si acvateraristica.

1.2 Forumul este un spatiu privat al site-ului Testoase.com. Materialele publicate de membri devin automat proprietatea intelectuala neexclusiva a site-ului Testoase.com. Toti membrii forumului raspund personal pentru continutul propriilor mesaje publicate.

1.3 Forumul are caracter moderat. In cadrul lui, moderatorii sunt "gazde", cu drepturi asupra functionalitatii si continutului forumului. Toti membrii forumului sunt "oaspeti" si trebuie sa se comporte ca atare. Prezenta lor pe forum nu le confera decat drepturi limitate si obligatii, conform prezentului regulament.

1.4 Calitatea de forumist poate fi revocata temporar sau definitiv pentru incalcarea regulamentului, a normelor bunului simt sau a legii. Vechimea sau numarul de posturi nu au relevanta in fata regulamentului, altfel zis: regulamentul se aplica pentru toti in mod egal. Necunoasterea regulamentului forumului nu absolva pe nimeni de incalcarea regulilor.

1.5 Administratorii si moderatorii au autoritatea de a sterge complet sau partial mesajele membrilor, fara sa fie obligati sa ofere o explicatie. Daca doriti explicatii, trebuie sa le cereti numai prin PM / mail. Mesajele prin care cereti explicatii in topic vor fii sterse si veti primi un avertisment.

1.6 Forumul are structura ierarhica. Moderatorii nu sunt alesi de catre membri, iar actiunile lor nu sunt subiectul dezbaterii sau aprobarii membrilor.


2. Instructiuni si reguli

2.1 Inregistrarea mai multor nume de utilizator pentru aceeasi persoana constituie abuz si duce la blocarea tuturor conturilor respective.

2.2 Respectati userii acestui forum si folositi un limbaj civilizat. La discutii pot participa atat barbati, cat si femei si copii. Orice intentie de a porni sau de a continua o cearta duce la primirea unui avertisment si stergerea mesajului, fara obligatia de a oferii o explicatie.

2.3 Fara reply-uri off-topic. Sunt admise devierile de la subiect, dar in limita bunului simt. Orice reply complet off-topic duce la primirea unui avertisment si stergerea mesajului, fara obligatia de a oferii o explicatie.

2.4 Nu postati abuziv mesaje de interes limitat (de genul: @user). Daca vreti sa abordati un subiect strict personal, folositi comunicarea prin intermediul mesajelor private (PM). Abuzul duce la stergerea mesajelor si primirea de avertisment.

2.5 Exprimati-va cat mai corect. Nu vi se cere sa nu aveti greseli gramaticale sau ortografice, dar incercati sa le evitati. Nu abuzati de smile-uri, de "k"-uri, de "sh"-uri, "tz"-uri, de majuscule sau de replici de 1-2 cuvinte (de genul "Cool", "lol"...etc.), veti primiti un avertisment.

2.6 Folositi optiunea "Search" de pe forum. Inainte de a crea un nou topic, asigurati-va ca nu s-a mai discutat despre el. Nu va ia mult timp si va poate scapa de replici severe sau de un avertisment.

2.7 Inainte de a crea un nou topic, aveti grija sa fie ?n sectiunea corecta a forumului. Orice topic pus aiurea atrage dupa sine un avertisment si mutarea, inchiderea sau stergerea topicului. De asemenea, topicurile trebuie sa aiba un titlu inteligibil, care sa dea o idee despre ce este vorba ?n el.

2.8 Fara discutii sau informatii warez, ori care aduc atingere legii copyright-ului. Atentie la imaginile atasate, in cea ce priveste copyright-ul si dimensiunile maxime, care nu trebuie sa depaseasca 600 pixeli pe latura. Abaterea se va sanctiona cu stergerea topicului sau doar a imaginilor si acordarea de avertisment tuturor userilor care au participat la discutie (daca este cazul).

2.9 Publicitatea pe forum nu este permisa decat cu acordul proprietarului. Pentru detalii si obtinerea permisiunilor trimiteti un mesaj la testoase@gmail.com . Abuzul se considera spam si se sanctioneaza cu Cartonas Rosu.


3. Sanctiuni

3.1 In functie de gravitatea abaterii, sanctiunile pot fi:

- Avertisment simplu Imagine
- Cartonas Galben Imagine
- Cartonas Rosu = Ban Imagine


3.2 Avertismentul simplu - se da pentru incalcari minore ale regulamentului.

3.3 Cartonas Galben = Avertisment - Incalcarea de catre un user a regulamentului sau repetarea situatiilor care au dus la sanctionarea cu Avertisment simplu a acestuia se sanctioneaza cu Avertisment.

3.4 Cartonas Rosu = Ban - Userii care insulta, folosesc limbaj obscen, incita la violenta, rasism sau abuzuri sexuale, primesc automat Ban (interdictia de a mai posta) pentru o saptamana sau mai mult, perioada determinate de site admin.

3.5 Daca un user acumuleaza 3 Cartonase Galbene (Avertismente ), este banat pentru saptamana imediat urmatoare. Daca un user primeste 2 Cartonase Galbene (Avertismente) intr-o saptamana, este banat pentru urmatoarele trei zile.

3.6 Al doilea Cartonas Rosu (Ban ) primit de un user este definitiv si irevocabil.

3.7 Felul sanctiunii este stabilita de catre grupul de administratori-moderatori. Pentru a nu se face confuzie cu pictogramele <ecomoticons> care pot fi utilizate in mod uzual de utilizatori in cadrul posturilor, se vor lua in considerare doar sanctiunile anuntate de moderatori/administratori si publicate in sectiunea Administrativ .


4. Note finale

4.1 In orice situatie neacoperita de prezentul regulament, se aplica decizia administratorilor acestui forum.

4.2 Daca postati pe forum inseamna ca sunteti de acord in totalitate cu regulile de mai sus. Daca sunteti deja inregistrat in momentul afisarii regulamentului, actiunea de a posta/citi in continuare inseamna o acceptare tacita a continutului, indiferent ca l-ati citit sau nu.

4.3 Daca aveti sugestii sau reclamatii va rugam sa trimiteti un mesaj la adresa de mail testoase@gmail.com . Comentariile referitoare la regulament sunt acceptate numai pe mail.

4.4 Acest regulament a intrat in vigoare pe 24/02/2007 si poate fi schimbat in functie de evolutia forumului.
Avatar utilizator
Testos Admin
Testos Admin
 
Mesaje: 963
Membru din: 01 Noi 2006, 22:33
Localitate: Bucuresti

Cine este conectat
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori
cron