anunt

Atat incepatorii in acvateraristica, teraristica cat si noii veniti pe forum pot posta aici.

Moderator: Sheppard

anunt

de dragnea_irina » 17 Iul 2007, 22:14

sunt o proprietara de broscuta testoasa.si va vreau sa va spun o poveste trista.tatal meu m-a anuntat ca acolo unde lucreaza el o domna daca poate fii numita asa si-a aruncat cele doua broscute la ghena de gunoi intr-o galeata.sunt pereche si au in jur la 15 ani.ce putem face pt salvarea lor.eu una sa fiu sincera am broscuta de putin timp si chiar nu prea stiu ce s-ar putea face.mi se rupe inima cand le stiu asa.ma gandesc sa le i-au si sa incerc sa le pun intr-un lac curgator (am unul in spatele casei).ce ma sfatuiti sa fac.astept un raspuns urgent
va rog
Testos juvenil
Testos juvenil

de Florin » 18 Iul 2007, 08:09

Sa o iei si sa o dai spre adoptie! Cat mai repede! :(
O testoasa de peste 7 ani...!! :D
Testos Moderator
Testos Moderator

de Pandy » 18 Iul 2007, 10:14

Ia-o acasa daca se poate si iti permit ai tai si pune pe site ca dai spre adopti si daca nu se vad doritori alta varianta nu vad decat sa o ti sau sa ii dai drumu intr-un lac mai mare de exemplu Lacul Morii. Incearca intai cu adoptia poate i se va face cuiva mila si o va lua. Mult succes
Testos Moderator
Testos Moderator

de Pandy » 20 Iul 2007, 06:31

Te rog sa ne ti la curent cu ceea ce s-a intamplat cu broscuta sau cu ce se va intampla, deoarece eu unu chiar vreau ca povestea lor sa nu se termine asa brusc din cauza unei femei fara inima si minte !!
Testos Moderator
Testos Moderator