Prea multi melci pomacea.?
Moderator: Sheppard
7 mesaje
|Pagina 1 din 1
Prea multi melci pomacea.?
eu am un melc pomacea impreuna cu testoasele mele. as vrea sa mai imi iau unul dar am auzit ca se inmultesc cam repede . Si ma intreb daca pe broscute le-ar deranja prea multi melci. si nu vreau raspunsuri gen testoasele mananca melcii. La mine convietuiesc foarte bine .
- Testos juvenil

Melcii depun cocoane de oua numite ponte deasupra nivelului apei. Deci este extrem de usor de tinut sub control numarul lor. Daca nu mai vrei melci, arunci coconul fara nici o remuscare si gata :) . Oricum, se inmultesc pomaceea ca nebunii, dar doar atunci cand au un minimum de conditii de relaxare, ori cu o testoasa in acelasi bazin si fara ascunzatori nu este posibil, fiindca cum ii va vedea testoasa va juca fotbal cu ei prin acvariu :))
Noroc in incercarea de a-ti dresa testoasa sa accepte melci mari si galbeni! :D
Noroc in incercarea de a-ti dresa testoasa sa accepte melci mari si galbeni! :D
13-05-2012
@Sheppard, si ale mele si-au facut pofta cu niste oua de pomacea. Melcii nu rezista mai mult de 2 zile si nici pestii.
@Acvariu, poate testoasele tale sunt mici si din aceasta cauza nu ai ramas fara melci. O sa creasca asa ca asteapta-te la ce e mai rau. :lol:
P.S.: Mai bine deschizi un jurnal in care sa ne prezinti acvariul tau (si tot acolo sa pui intrebari) decat sa deschizi atatea topicuri inutile.
@Acvariu, poate testoasele tale sunt mici si din aceasta cauza nu ai ramas fara melci. O sa creasca asa ca asteapta-te la ce e mai rau. :lol:
P.S.: Mai bine deschizi un jurnal in care sa ne prezinti acvariul tau (si tot acolo sa pui intrebari) decat sa deschizi atatea topicuri inutile.
7 mesaje
|Pagina 1 din 1