Pagina 1 din 1

Michelangelo

MesajScris: 24 Oct 2012, 11:49
de sebastian09
Buna ziua,

Acum aproximativ o luna mi-am facut cadou o testoasa cu tample galbene. Este un pui cam de 4 cm foarte vioi si dragalas. Tocmai din cauza ca mi-e foarte drag de el m-am gandit ca i-ar prinde bine un/o coleg/a de acvariu.

Aici intervine dilema mea. Am vazut la pet shop cateva exemplare de testoasa de mississippi si mi-au placut foarte mult. M-ar interesa sa stiu daca s-ar intelege bine. Adica e ok sa ai exemplare din specii diferite? Se inteleg bine? Despre testoasa de mississippi nu am gasit prea multe informatii legate de temoperatura apei, tipul de hrana, frecvanta de hranire, etc.

In alta ordine de idei, singura problema la broscuta mea, daca este intr-adevar o problema, este ca nu prea iese pe insula. Are zona de uscat, are bec deasuprea insulei, dar iese foare rar si sta foarte putin pe insula. Nu m-am ingrijorat pana acum pentru ca in rest este energica, mananca, face ture intr-una prin acvariu, etc.

Astept sfaturi de la voi! Mersi!

MesajScris: 24 Oct 2012, 12:54
de Sheppard
Se pot tine impreuna si le trebuie cam aceleasi conditii:
- http://www.testoase.com/topic1909.html
- http://www.testoase.com/topic3008.html

Cat despre iesitul pe insula, poate nu e accesul suficient de lejer sau e doar mai timida testoasa si iese cand nu esti prin preajma.

MesajScris: 26 Oct 2012, 12:51
de sebastian09
Multumesc pentru informatii.

Accesul este lejer pentru ca am incercat s-o adememnesc pe insula cu mancare si a urcat foarte usor. Probabil e timida, cum ai zis tu. :)