Comportament straniu

Atat incepatorii in acvateraristica, teraristica cat si noii veniti pe forum pot posta aici.

Moderator: Sheppard

Comportament straniu

de odysseus1986 » 13 Oct 2011, 19:24

Salutare.
Am doua broscute, care au caractere foarte diferite.

Una ii micta si sta mai mult pe insula si doarme....probabil si instinctul de hibernare desi in camera sunt 20 grade si apa are 27 in acvariu.

Eu mai mult sunt ingrijorat de a doua broscuta care mereu era mai activa, tot timpul in apa ...mereu in miscare. Mai nou are un obicei straniu de a se agita...adica inoata la ff repede...de parca ar fi fugarita de ceva....si se mai intampla sa inoate cu SPATELE!!! Prima data mi s-a parut amuzant, dar incep sa-mi fac grij. Nu face des asta, dar totusi ma ingrijoreaza.

Aveti ceva idei care poate fi problema?
Testos juvenil
Testos juvenil

de jezz » 14 Oct 2011, 21:39

ai grija cu apa. ale mele fac asa doar cand asta este foarte fierbinte:))si da. pare amuzant dar este neplacut pt ele !! incearca apa putin mai rece si ai sa vezi ca nu mai face asa ceva:P
Testos activ
Testos activ

de jezz » 14 Oct 2011, 21:39

ai grija cu apa. ale mele fac asa doar cand asta este foarte fierbinte:))si da. pare amuzant dar este neplacut pt ele !! incearca apa putin mai rece si ai sa vezi ca nu mai face asa ceva:P
Testos activ
Testos activ