Mi-au murit! :((
Moderator: Sheppard
3 mesaje
|Pagina 1 din 1
Mi-au murit! :((
Nu stiu cum s-a putut intampla. I-am curatat cu o periuta de dinti, i-am facut cu solutia data de medicul veterinar pentru a le intari carapacele si i-am lasat la soare aprox 1 ora. Am vrut sa-i aduc inapoi in acvariu si atunci am vazut k nu misca niciunul. Au mai adormit la soare si nu a fost nici o problema. Dar acuma au murit :(((
Cum s-a putut intampla asta?
Oare din ce cauza?
Cum s-a putut intampla asta?
Oare din ce cauza?
- Testos juvenil

Nu stiu daca am inteles bine... Cum le-ai lasat la soare o ora? Au avut cum sa evite soarele si caldura, daca ar fi vrut?
In plus... indicatiile cu periuta si solutia aia sunt aiureli. Periuta e necesara cand testoasele sunt mult prea pline de alge etc., si in conditii normale nu se intampla asa, iar solutia e frectie la picior de lemn. Carapacea se durifica din interior, prin nutrientii si calciul aduse de sange... deci hrana buna si soare, nu glume la flacon. Mda... "veterinar"... Multi de aici pot da clasa multor veterinari in materie de testoase.
Faptul ca au murit ambele in interval de o ora- daca am inteles bine!- ca azi a fost destul de cald si mesajul tau e dupa pranz... fix dupa arsita maxima... mi-e teama ca se poate sa fi murit de cald.
In plus... indicatiile cu periuta si solutia aia sunt aiureli. Periuta e necesara cand testoasele sunt mult prea pline de alge etc., si in conditii normale nu se intampla asa, iar solutia e frectie la picior de lemn. Carapacea se durifica din interior, prin nutrientii si calciul aduse de sange... deci hrana buna si soare, nu glume la flacon. Mda... "veterinar"... Multi de aici pot da clasa multor veterinari in materie de testoase.
Faptul ca au murit ambele in interval de o ora- daca am inteles bine!- ca azi a fost destul de cald si mesajul tau e dupa pranz... fix dupa arsita maxima... mi-e teama ca se poate sa fi murit de cald.
- Testos activ

3 mesaje
|Pagina 1 din 1