Motiv : testoase
Moderator: Sheppard
13 mesaje
|Pagina 1 din 1
Motiv : testoase
Nu prea am mai vazut topicuri noi, decat : ,,vanzari/cumparari/donatii" sau ,,imi e bolnava testoasa"
Asadar, incep prin a spune ca eu am o testoasa de 3 luni aproape, face in 5 zile. De mic imi plac testoasele, imi plac aspectul lor, atitudinea lor, unele sunt jucause, altele chill asa, altele vitezomane, altele de parca ar juca in prison break ( evadeaza ), altele curioase, pentru altele daca viata ar fi fost facuta pt a dormii, nu ar fi avut nici un pacat toata viata :)).
Imi place testoasa ca ori e rapida ori chill. Motivele cumpararii :-?? : imi place acest animal...e dragut..jucaus...simpatic..si inoata si merge pe uscat...e tare intr-un sfarsit
Voua de ce va plac testoasele ? de ce ati cumparat una ?
Asadar, incep prin a spune ca eu am o testoasa de 3 luni aproape, face in 5 zile. De mic imi plac testoasele, imi plac aspectul lor, atitudinea lor, unele sunt jucause, altele chill asa, altele vitezomane, altele de parca ar juca in prison break ( evadeaza ), altele curioase, pentru altele daca viata ar fi fost facuta pt a dormii, nu ar fi avut nici un pacat toata viata :)).
Imi place testoasa ca ori e rapida ori chill. Motivele cumpararii :-?? : imi place acest animal...e dragut..jucaus...simpatic..si inoata si merge pe uscat...e tare intr-un sfarsit
Voua de ce va plac testoasele ? de ce ati cumparat una ?
- Testos activ

Am 2 testoase.Care au amandoua 5,6 luni.Se presupune ca am o fata:Jumpy si un baiat:Rusty.Sunt foarte vitezomane,mancacioase,si jucause.Amandoua se inteleg perfect,Fata e mai fomista,baiatul nah.:)) ii acorda mancarea.Pentru ele as face orice.Le iubesc,familia mea:).Se holbeaza la geam:))
Trachemys scripta elegans - JumPy (4 luni)
Trachemys scripta elegans - RusTy (4 luni)
Acvariu:50x40x30; Filtre: AC-9600 Resun Incalzitoare:100w,230V 50Hz T&Y TECHMIC Bec UVB 75W
Trachemys scripta elegans - RusTy (4 luni)
Acvariu:50x40x30; Filtre: AC-9600 Resun Incalzitoare:100w,230V 50Hz T&Y TECHMIC Bec UVB 75W
Jumpy & Rusty scrie:Am 2 testoase.Care au amandoua 5,6 luni.Se presupune ca am o fata:Jumpy si un baiat:Rusty.Sunt foarte vitezomane,mancacioase,si jucause.Amandoua se inteleg perfect,Fata e mai fomista,baiatul nah.:)) ii acorda mancarea.Pentru ele as face orice.Le iubesc,familia mea:).Se holbeaza la geam:))
Mie imi place sa le vad mancand :>
- Testos activ

Tortuga
Tortuga este energic, pedaleaza ca un nebun cand sunt langa acvariu!
Cand il mai scot la plimbare prin casa prinde viteza si e foarte curios, inspecteaza toate colturile camerei. Si ma musca daca nu sunt atenta.
Ar manca intr-una - dar eu bineinteles ca nu il indop!
Mi-a mancat toti pestii din acvariu (Guppy) si nu cred ca o sa pot sa ii mai iau altii (desi asta era ideea - hrana vie).
Are 6 luni si jumatate si a crescut de la 3 cm, la vreo 10... poate chiar mai mult.
De ce testoasa? Pentru ca este mai "interactiva" decat pestii, pentru ca e longeviva, are personaliate (cel putin ale mele asa au fost) si cand ajung acasa devine agitata - ca un catel care e innebunit ca isi revede stapanul!
Si pentru ca ma face sa uit de munca si de toate problemele de peste zi!
Cand il mai scot la plimbare prin casa prinde viteza si e foarte curios, inspecteaza toate colturile camerei. Si ma musca daca nu sunt atenta.
Ar manca intr-una - dar eu bineinteles ca nu il indop!
Mi-a mancat toti pestii din acvariu (Guppy) si nu cred ca o sa pot sa ii mai iau altii (desi asta era ideea - hrana vie).
Are 6 luni si jumatate si a crescut de la 3 cm, la vreo 10... poate chiar mai mult.
De ce testoasa? Pentru ca este mai "interactiva" decat pestii, pentru ca e longeviva, are personaliate (cel putin ale mele asa au fost) si cand ajung acasa devine agitata - ca un catel care e innebunit ca isi revede stapanul!
Si pentru ca ma face sa uit de munca si de toate problemele de peste zi!
- Testos juvenil

diego scrie:Logi, sper ca nu le hranesti incontinuu :uuu
Le hranesc normal, de 2 ori pe zi sau hai 3 cand da semnalele de departe ca mai vrea.
----------------------------------------------------------------------------------------
Da sunt haioase asa, au personalitate :>, uneori imi place sa le privesc mult, au modelu ala super fiecare dintre ele.
- Testos activ

Logi, ne vedem pe unul din topicurile astea peste ceva vreme :lol:
http://www.testoase.com/viewtopic.php?t ... a&start=15
http://www.testoase.com/viewtopic.php?t ... 2dc06b5b23
O femela (8 ani), un mascul (8 ani); Acvarii: 80x35x40, 80x35x40; Filtre: JBL CristalProfi GreenLine e401, Tetratec EX700; Incalzitoare: AquaEl 100 W, AquaEl 100 W Iluminare: ReptiGlo 5.0 compact
Pandy scrie:Logi, ne vedem pe unul din topicurile astea peste ceva vreme :lol:
Dar ce vrei sa-mi reprosezi ? ca nu le hranesc cum trebuie ? Am zis ca le dau de 2-3 ori pe zi, dar dupa tine cum ar trebuii ?
- Testos activ

O data ar fi indeajuns :) Cum va fi cand va trebui sa le hranesti o data la 2-3 zile? Atunci crezi ca te-ar tine inima sa o vezi cum face cand treci pe langa acvariu?
O femela (8 ani), un mascul (8 ani); Acvarii: 80x35x40, 80x35x40; Filtre: JBL CristalProfi GreenLine e401, Tetratec EX700; Incalzitoare: AquaEl 100 W, AquaEl 100 W Iluminare: ReptiGlo 5.0 compact
Pandy scrie:O data ar fi indeajuns :)
E lipsit de orice relevanta de cate ori ii dai de mancare pe zi :| Important este gramajul
E cam tot una sa-i dai 10 mese cu cate un gamarus sau o masa cu 10 gamarus nu?
Ca sa fiu on topic: De ce am cumparat testoasele?... Pentru ca imi plac (cum ai zis si tu) de mic si ma fascineaza acvaristica
Testoasele mele au 3 ani si 1 luna fiecare. Sunt cu tample rosii amandoua
Come to the dark side... We have COOKIES
Testoase: 2 masculi RES (din 24.oct.2007); Acvarii: 115x45x45; Filtre: Tetratec EX700; Lumina: ReptiGlo 10.0 compact + bec 60w; Incalzitor: Sera RH 300 W
Testoase: 2 masculi RES (din 24.oct.2007); Acvarii: 115x45x45; Filtre: Tetratec EX700; Lumina: ReptiGlo 10.0 compact + bec 60w; Incalzitor: Sera RH 300 W
13 mesaje
|Pagina 1 din 1