Hiperactivitate - boala??

Atat incepatorii in acvateraristica, teraristica cat si noii veniti pe forum pot posta aici.

Moderator: Sheppard

Hiperactivitate - boala??

de jago » 27 Mar 2010, 18:42

Buna tuturor!! Am si eu o intrebare... detzin 2 testoase scrypta scry din 10.10. 2008... au crescut ff frumos... au toate conditziile... insa una dintre ele a inceput deja sa fie ff enervanta... dak ma vede prin camera unde le tzin da din picioruse de parca ar vrea sa sara din apa... azi de pilda nu m'a lasat sa dorm... degeaba am acoperit acvariul... de parca ar simtzi prezentza mea... e normal asa cv ??? poate n'as zice nimik dak as fi un copil de 12-13 ani... da' sa vin acasa de la sercivi si sa nu ma pot odihni... nu cred k voua v'ar placea :D cv solutzii???
Testos juvenil
Testos juvenil

de Zozy and BuBu » 27 Mar 2010, 20:16

Si eu am patit cu testoasa mea Graptemys Pseudogeographica Kohnii la fel. In primele zile cu cea Trachemys Scripta Elegans. Efectiv nu m-a lasat sa dorm. Dupa doua zile nedormite, am pus-o pe cea mica (Trachemys Scripta Elegans) in alt vas, am tinut-o in camera mea iar pe cea mare (Graptemys Pseudogeographica Kohnii) am mutat-o in camera parintilor. A doua zi le-am pus din nou impreuna si le-am schimbat locul in camera mea, si nu mai face asa numai cand ii e foame.
Cred ca ii va trece testoasei tale... Nu stiu ce sa zic, cel putin la a mea i-a trecut. :?
Graptemys Pseudogeographica Pseudogeographica - ZoZy (2 ani)
Trachemys Scripta Elegans - BuBu (2 ani)
Trachemys Scripta Elegans - Callie (2 ani)
Testos juvenil
Testos juvenil

de jago » 27 Mar 2010, 20:20

pai sper si eu... acuma i'am stins lumina... da' tot asa face :D
Testos juvenil
Testos juvenil

de Monoceros » 10 Apr 2010, 11:45

O poti linistii daca nu ii mai oferi de mancare cand se agita.
Pur si simplu... daca vrei sa ii dai ceva de mancare, da-i cand e calma si eventual foarte rapid... nu sta sa te joci cu ea inainte de masa.
Testos Admin
Testos Admin

:)

de egabi70 » 10 Apr 2010, 22:58

Testoasele au suflet, si puteti zambi cat doriti.Daca va jucati cu ele, le hraniti in momentul in care se agita, normal ca le creati un reflex.E alegerea dvs. modul in care vrei sa le cresteti.Ale mele sunt crescute....ca si copii.Ma si ne urmaresc prin casa etc.Normal ca dupa 10-12 ore de job nu ai chef sa te sacaie cu clipocitul apei si agitatia.De dvs. depinde cum sa se comporte.
Testos juvenil
Testos juvenil