Boala ? sau ce ?
Moderator: Sheppard
10 mesaje
|Pagina 1 din 1
Boala ? sau ce ?
Deci...testoasa mea...pana acum vreo 4-5 zile..manca ..dormea...inota..etc..tot ce face o testoasa normala :))) iar dintr-o data s-a pus pe piatra ei si doarme non-stop dar non-stop nici nu mananca....am trimis-o si in apa mai cu forta asa...dar pluteste aivea...ma rog..se mai deplaseaza...dar greu..pe langa bolovan si in cele din urma se suie iar....
Am luat-o..am pus-o intr-un prosop asa...sa doarma...mkr sa ii fie cald...
Deci...nu i-am pus...incalzitoru..dar de cand ..a inceput sa adoarma...i l-am pus..dar acum nu mai sta in apa :))
Ieri a fost soare....si am pus-o asa pe pervaz la soare sa doarma...( aveam grija sa nu pice ) si...casca...misca oarecum din cap...dar tot dormea. Parea ca se dezmorteste asa...( ca si cum si-ar intente toate oasele :)) ) deci...parea ca ii prieste.
Azi..am vazut o pata asa neagra pe gat..mica...wtf :|
Ideei ?
Am luat-o..am pus-o intr-un prosop asa...sa doarma...mkr sa ii fie cald...
Deci...nu i-am pus...incalzitoru..dar de cand ..a inceput sa adoarma...i l-am pus..dar acum nu mai sta in apa :))
Ieri a fost soare....si am pus-o asa pe pervaz la soare sa doarma...( aveam grija sa nu pice ) si...casca...misca oarecum din cap...dar tot dormea. Parea ca se dezmorteste asa...( ca si cum si-ar intente toate oasele :)) ) deci...parea ca ii prieste.
Azi..am vazut o pata asa neagra pe gat..mica...wtf :|
Ideei ?
- Testos activ

A
Zi-ne ceva despre conditiile in care o tii. Ce temperatura are apa?
Poate vrei sa te arunc la testoase!
Acvariu cam de 20L...nu am incalzitor...nici lampa uv....imprumutasem unu..dar nu prea l-am tinut ...doar asa...cate-o zi la nush la cat timp...acum...2 zile s-a stricat :| am incercat sa schimb temepretura....si a iesit fum din el...si frigea ca d....
- Testos activ

Apa ce temepratura are acuma ?
Ai respectat instrunctiunile de pe incalzitor in momentul in care l-ai pus in apa ?
Ai respectat instrunctiunile de pe incalzitor in momentul in care l-ai pus in apa ?
O femela (8 ani), un mascul (8 ani); Acvarii: 80x35x40, 80x35x40; Filtre: JBL CristalProfi GreenLine e401, Tetratec EX700; Incalzitoare: AquaEl 100 W, AquaEl 100 W Iluminare: ReptiGlo 5.0 compact
Instructiuni pe el sunt mai multe decat crezi. Daca te uiti imediat sub capatul de plastic ai acolo notat "Minimum aqua level" deci el trebuia bagat in apa cel putin pana acolo, daca ai optat pentru bagarea lui pe verticala. Sub ce forma l-ai pus in apa ? Pe verticala sau pe orizontala ?
O femela (8 ani), un mascul (8 ani); Acvarii: 80x35x40, 80x35x40; Filtre: JBL CristalProfi GreenLine e401, Tetratec EX700; Incalzitoare: AquaEl 100 W, AquaEl 100 W Iluminare: ReptiGlo 5.0 compact
Imi pare rau ... dar sincer, daca nu puteti avea conditiile minime de trai, nu inteleg cum credeti ca vor supravietui
10 mesaje
|Pagina 1 din 1