Insula de bambus
Moderator: Sheppard
6 mesaje
|Pagina 1 din 1
Insula de bambus
Am facut o insula de bambus si nu stiu cum se comporta in apa. Ma refer daca nu putrezeste repede sau sa nu emane ceva nociv pt testoase ! Sa-l lacuiesc nu stiu daca e bine, sau daca da cu ce fel de lac.

Acvariu 120x35x50, filtru JBL CristalProfi 900, incalzitor AquaEL CZ 250, incalzire insula bec economic 13 W , lumina repti glo 5.0
,,CHRYSEMYS SCRIPTA SCRIPTA,,
lemnul de bambus este folosit in china pentru irigatii si pentru fantani.
Deci cred ca este destul de rezistent in apa. Acum poate sa fie doar interiorul arborului sau copacului, ce o fi, rezistent la apa iar exteriorul nu....
Nu am prea gasit mare lucru pe net dar cred ca poti sa ii acorzi o sansa sa vezi cum se comporta :P
Deci cred ca este destul de rezistent in apa. Acum poate sa fie doar interiorul arborului sau copacului, ce o fi, rezistent la apa iar exteriorul nu....
Nu am prea gasit mare lucru pe net dar cred ca poti sa ii acorzi o sansa sa vezi cum se comporta :P
Oski,Moski,Aske,Ri !!
Bambusul gros , folosit la baza l-am adus din Londra (pt. cu totul alta destinatie)iar cel subtire e cumparat de la Obi unde nu am vazut asa gros.
Acvariu 120x35x50, filtru JBL CristalProfi 900, incalzitor AquaEL CZ 250, incalzire insula bec economic 13 W , lumina repti glo 5.0
6 mesaje
|Pagina 1 din 1