Alegerea unei specii
Moderator: Sheppard
5 mesaje
|Pagina 1 din 1
Alegerea unei specii
Buna. Sunt noua pe acest forum, insa sunt entuziamata ca exista o astfel de comunitate pt iubitorii de broscute din Romania. Am tot citit si am citit, insa tot nu am fost pe deplin lamurita de un aspect. Sper sa nu va suparati ca intreb si sper sa nu sune prea ciudat. :oops: . Exista broscute care sa ramana mici ca lungime? Adica, eu am avut acum cativa ani o broscuta de Florida care ajunsese undeva pe la 16cm si vreau sa stiu daca sunt specii care ajung la lungimi mai mici.
Nu
dupa cate stiu eu toate speciile de testoase cresc mari.ar fi bine sa-ti cumperi testoase de florida.cel mai ieftin le gasesti in obor cu 40 lei noi o pereche,baiat si fata si au si promotii.asta ti-as recomanda.daca vrei idei pentru acvariu nu ezita sa ma contactezi. ps.invat la scoala de arte plastice Nicolae tonitza si-ti pot da multe idei in legatura cu acvariul fara sa cheltuiesti bani multi.
- Testos activ

Da
apropo bun venit pe site!
- Testos activ

Re: Da
bratz-arinuta scrie:apropo bun venit pe site!
brat arinuta: e a 4`a observare in 2 zile. de maine sper sa te corectezi. ptr acum: 2 posturi inutile. foloseste butonul EDIT
@ cornelia: din cate stiu eu broscute mici de dimensiuni dar si mari ca varsta n`o sa gasesti. orice organism are "simtul cresterii" in el. de la celula care se divizeaza pana la broscute testoase. CRED ca singurele broscute care nu cresc.. sunt cele crescute`n conditii "insalubre". Tin sa mentionez ca de jumatate de an am o broscuta testoasa adoptata si nu a crescut prea mult (maxim 1-2 cm) desi fostul propietar mi`a spus ca a avut 2 broscute cumparate in aceeasi zi .. una s`a dezvoltat.. alta nu. Poate este o simpla anomalie la "asta mica" sau altceva.
5 mesaje
|Pagina 1 din 1