INSULITE
Moderator: Sheppard
4 mesaje
|Pagina 1 din 1
INSULITE
cine cauta o insulita,eu am gasit pe www.pepika.ro 3 feluri de insulite zoo med. cea mica este 36 lei ,cea mijlocie 67 lei si cea mare 97 lei.daca sunteti interesati.. 8) eu am luat una mare si una mijlocie
!i LoVe BaBy TuRtLeS!
Se pot face (improviza) foarte multe feluri de insulite care sa arate mai bine ca si cea din comert care are si acele tije metalice care mie imi par inestetice. Dar fiecare alege ce vrea!
Acvariu 120x35x50, filtru JBL CristalProfi 900, incalzitor AquaEL CZ 250, incalzire insula bec economic 13 W , lumina repti glo 5.0
,,CHRYSEMYS SCRIPTA SCRIPTA,,
,,CHRYSEMYS SCRIPTA SCRIPTA,,
cea mai buna insula mi se pare cea din afara acvariului.lasand loc de inotat testoaselor iar pe insula se poate "incastra" ghivece mici cu flori cat sa dea impresia de tufise naturale
(ghivecele sa aibe "buza" ca sa se poata sustine singure cat mai aproape de lemnul insulei) iar pe spatele acvariului ca sa nu se vada restul ghiveciului incastrat se poate pune autocolant albastru sau ceva peisaj marin.
(ghivecele sa aibe "buza" ca sa se poata sustine singure cat mai aproape de lemnul insulei) iar pe spatele acvariului ca sa nu se vada restul ghiveciului incastrat se poate pune autocolant albastru sau ceva peisaj marin.
Acvariu: 100x40x40; Filtru: Tetratec EX700; Resun Sp-2500 - ptr recircularea apei. Incalzitor: Tetratec 100w; Incalzire insula: bec normal 60w; Lumina: Reptil Glo 5.0
4 mesaje
|Pagina 1 din 1