Problema cu o testoasa

Atat incepatorii in acvateraristica, teraristica cat si noii veniti pe forum pot posta aici.

Moderator: Sheppard

Problema cu o testoasa

de BeAtOfMyHeArT » 14 Mai 2009, 20:09

am o problema cu Ruby....acum am observat ca are o problema la coada...e ca si cum si-ar fi retezat varful cozii....nu mai e...bine..nu lipseste o mare portiune...sau poate doar mi se pare...cert e ca acolo....capatul cozii s-a albit putin...o sa revin cu poze daca e...
Testos juvenil
Testos juvenil

de diego » 15 Mai 2009, 16:06

ce fel de testoasa e? e singura sau mai ai si alte testoase?
Testos Admin
Testos Admin

de BeAtOfMyHeArT » 15 Mai 2009, 23:34

e singura e pui si e de florida...si acum cand ma uit la ea mi se pare ca i se micsoreaza coditza...putin sesizabil ...ma gandesc...poate e parte din procesul lor de crestere...desi e cam ciudat...mi s-a parut ca o vad totusi dand cu labutzele din spate ca si cum s-ar scarpina la coada...ma gandesc ca asa s-o fi intamplat...totusi nu am gasit minic in apa...
Testos juvenil
Testos juvenil

de diego » 16 Mai 2009, 14:20

ai lasat-o libera prin casa? mai ai si alte animale de companie? nu are cum sa i se scurteze coada asa din senin :))
Testos Admin
Testos Admin

de BeAtOfMyHeArT » 16 Mai 2009, 14:22

asta ma gandeam si eu ca nu are cum :))...am un catel dar nu am lasat-o singura prin casa....e ca si cum i-ar fi "intrat coada la apa",acum ca m-am uitat mai bine.probabil e din procesul de crestere...ma gandesc....
Testos juvenil
Testos juvenil