"Divertisment" pentru testosi

Atat incepatorii in acvateraristica, teraristica cat si noii veniti pe forum pot posta aici.

Moderator: Sheppard

"Divertisment" pentru testosi

de Kirill » 25 Mar 2009, 20:53

ma gandeam daca poate cineva sa poste niste lucruri\situatii care ii distreaza pe testosii vostri. de exemplu :la testosul X ii placec foarte mult sa mute o piatra , sau la Y testos ii place sara de pe insula.
Intreb pentru ca, acum am terminat de amenajata acvariul si desi le place foarte mult ma gandeam ca poate sunt eventual si niste deviceuri pentru distractie[cum este pentru hamsteri rotita aceea].
Astept raspunsuri pentru ca, daca se poate as vrea sa aiba mai multe lucruri cu care sa se poata juca. :P
Va multumesc,
Kirill
Testos meserias
Testos meserias

de manase » 25 Mar 2009, 22:37

pai in acvariu le-am pus nista plante de plastic si am pus si care plutesc si le tot imping pe acolo (poate isi face cuib :lol: ) si cand la scot pe afara, le asez pe fotoliu si se catara pana in varf :P si in rest stau la soare. Nu cred ca sunt prea multe "jucarii" pentru testoase pentru ca ele lenevesc mult, dar poate ar merge o minge de ping-pong pe apa :-??
Testos juvenil
Testos juvenil

de rorazvan » 25 Mar 2009, 23:17

am incercat si eu cu minge, dar dupa ce au studiat-o putin si au vazut ca nu e de mancare, au lasat-o in pace. apoi chiar o priveau putin ciudat si o ocoleau.

poate sa le arat eu cum se joaca :D
Testos juvenil
Testos juvenil

de luc » 26 Mar 2009, 00:16

poti sa le cumperi un melc de acvariu, pomacea bridgesi. Le capteaza interesu, doar ca la inceput o sa fie ptin stresant pentru melc sa fie studiat, trebuie sa fie precaut.. :P dar dupa 1 saptamana la mine si-a mai dat drumu, adik era mai vioi si pe timp de zi. De obicei este mai activ noaptea, mai ales dak doarme toata ziua :P Si nu e pretentios.
Testos activ
Testos activ

de OsDeRos » 26 Mar 2009, 00:53

plantele naturale... cum nu aveam substrat... le`am pus in niste pahare de unica folosinta cu niste bile (de la sah chinezesc) ca sa le tina... in max 5 min o planta era la jumate... muscau/rupeau din ea... asta pana mi le`au tuns pe toate... dupa.. in loc de insula.. preferau sa se ascunda intre plante... numai acolo stateau. nu stiu daca este o placere ... daca se simteau ca`n mediul natural sau din ce cauza. pana la urma am scos ce`a mai ramas din plante. acum ies iar pe insula :))
Acvariu: 100x40x40; Filtru: Tetratec EX700; Resun Sp-2500 - ptr recircularea apei. Incalzitor: Tetratec 100w; Incalzire insula: bec normal 60w; Lumina: Reptil Glo 5.0
Testos Moderator
Testos Moderator

de manase » 26 Mar 2009, 18:10

a mele or inceput sa "se lupte" cu incalzitoru. il musca ca pe mancare:))
Testos juvenil
Testos juvenil

de Kirill » 27 Mar 2009, 09:55

eu am cateva scoici mari in acvariu si azi am vazut ca , cea mare a luat o scoica in gura si o muta prin acvariu :roll: ....
Testos meserias
Testos meserias

de alin » 27 Mar 2009, 14:36

la mine musca din plantele artificiale si din incalzitor si cand le dau de mancare nushu de ce dar inainte sa "infulece" mancarea tot muta incalzitoru din fata lor :lol:
Ultima oară modificat de alin pe 10 Apr 2009, 19:07, modificat 1 dată în total.
Come to the dark side... We have COOKIES Imagine

Testoase: 2 masculi RES (din 24.oct.2007); Acvarii: 115x45x45; Filtre: Tetratec EX700; Lumina: ReptiGlo 10.0 compact + bec 60w; Incalzitor: Sera RH 300 W
Testos meserias
Testos meserias

de mihaelajulia » 07 Apr 2009, 17:54

Eu am un baiat mai mare, si o fata mai mica. Mister-ul se urca pe insula si "sare" de pe ea in apa. Cateodata face asta de 6-7 ori la rand, iar Missi se uita curioasa la el. :roll:
Mister 17 cm - Trachemys scripta scripta
Pentru poze click aici!
Testos juvenil
Testos juvenil

de Kirill » 07 Apr 2009, 18:14

Se pare ca la trachesmis scripta scripta le place sa faca asta ... si al meu face asta cateodata si sincer si eu ma mir de el.... :yikes: :P
Testos meserias
Testos meserias

de anuk » 03 Mai 2009, 22:52

cred ca e ceva specific pt SS :)) Si Bamse se urca dimineata pe rampa si apoi sare in apa ca sa ma trezeasca. Sau inceraca mereu sa indimideze o piatra cu labutele. De cand i-am pus niste plante de plastic mai mari care sa mascheze tevile de la filtru si incalzitor , noaptea se baga printre ele si acolo doarme.
www.dives-fashion-design.ro
Cursuri de croitorie!
Testos activ
Testos activ

de val » 03 Mai 2009, 23:51

:turtle:
Ultima oară modificat de val pe 17 Mai 2009, 16:39, modificat 1 dată în total.
Testos juvenil
Testos juvenil

de BeAtOfMyHeArT » 04 Mai 2009, 13:00

=)) ce tare....Ruby acum ca e mica doarme doar in palma mea .....si ii cam place.....si distractie pe capul meu sa scriu cu o mana la calculator :))
dupa c adoarme mai bine...o pun p insulita ei...cateodata o pacalesc..alteori nu
Testos juvenil
Testos juvenil

de Kirill » 22 Mai 2009, 08:04

le-am pus in acvariu un filtru mic care face si bule si jetul de apa se bate cumva de peretele isulei[se face cam ca si un jacuzi] si am observat ca mor de fericire cand stau acolo,cred ca le face masaj la carapace.. 8) :lol:
Testos meserias
Testos meserias

D

de takawachinchila » 22 Mai 2009, 12:49

Testoasa mea sta numai in apa, nu vrea sa se urce pe insula deloc. Am momit-o cu mancare sa urce rampa si cand a vazut ca se schimba peisajul s-a intors in apa, fluturand din labute agitata. :D
Testosul in schimb e un agitat, lumea crede ca ii pun in apa extasy. Se mai urca din cand in cand pe insula si ii place sa mute pietrele din acvariu. Mai nou, muta rampa din locul ei. Intr-o dimineata m-am trezit si l-am vazut cum taraia dupa el placa respectiva. Brusc mi-am amintit de un cadru din "Passion Of The Christ" :D (fiecare testos are placa lui de carat...)
Si cand ma apropii de acvariu si vorbesc cu ele, se opresc si se uita la mine :shock: :shock:
Poate vrei sa te arunc la testoase!
Testos meserias
Testos meserias

Următorul