Nu stiu daca e ok

Atat incepatorii in acvateraristica, teraristica cat si noii veniti pe forum pot posta aici.

Moderator: Sheppard

Nu stiu daca e ok

de pufosika » 03 Mar 2009, 16:53

in urma cu 1 an mi-am cumparat o broasca testoasa cu tample rosii, cred ca era puiutz

i-am cumparat si acvariu si incalzitor.....am cantarit-o si are 35 de grame si 6 cm as fi curioasa daca e ok aceasta dimensiune.Eu nu am avut niciodata pana acum broascute.Acum nu prea mananca...cred ca e in perioada de hibernare.

Multumesc oricui imi va da un raspuns

Marimea broscutei

de Kirill » 03 Mar 2009, 17:25

in legatura cu marimea broscutei nu cred ca se poate da un raspuns clar deoarece depinde de fiecare in parte,iar cat despre mancare incearca sa alternezi putin hrana si temperatura apei ar trebui sa fie aprox 26 C ca sa nu intre in hibernare.
Testos meserias
Testos meserias

de rorazvan » 03 Mar 2009, 17:34

n-ai de ce sa-ti faci probleme in legatura cu dimensiunea, in functie de diversi factori precum hrana sau "casuta" ei, marimea variaza.

insa o testoasa in captivitate n-ar avea motive sa intre in hibernare, daca incalzitorul cu termostat este fixat pe o temperatura rezonabila (inca se discuta intre 22-26 grade). ai un termometru pentru acvarii? daca nu ai, ia-ti unul si vezi ce temperatura este. ar trebui sa ramana in zona verde a scalei.

daca nu e din cauza asta, gandeste-te sa nu aiba alta problema si aceasta sa fie cauza pentru care nu mananca. alte semne ai mai observat? in rest este activa?
Testos juvenil
Testos juvenil