Mananca ca nehalita!
Moderator: Sheppard
14 mesaje
|Pagina 1 din 1
Mananca ca nehalita!
Buna!Dupa cum poate ati mai auzit Bubulina testoasa mea europeana de apa dulce,mananca ca nehalita si multi imi recomanda sai dau la 2 zile de mancare avand carapacea de 8 cm deacuma :) ...dar ar manca intruna si nu sar opri (miau zica sai dau la 2 zile cat vor ele)si nu stiu ce sa fac...deaceea astept sfaturile voastre.SAi dau la 2 zile cate putin sau cat vrea ea?Daca cumva le da careva la testoase meniu saptamanal sami spuna ce varsta au testoasele/testoasa si cat mai exact le da?(cati pestisori,cati viemisori albi/rosii...etc)Astept sfaturile cu nerabdare!
Alexandra
Pentru robyroby
Robyroby, in legatura cu problema gramaticii limbii romane, te consumi degeaba... in ultima vreme observ ca numarul analfabetilor se mareste...
si gogoasa mea la fel face :lol: daca ma prinde ca ma uit la ea,chiar si de la distanta incepe sa se agiteeee,mai mai sa'i dau o gustare. :) cam de fiecare data ma pacaleste dar nu ii dau mult ptr ca nu o vreau obeza
mami ma iubeste si ma da mereu cu ulei pe carapace!!!
.
accesorii handmade ptr toate gusturile :X
http://accesoriidragonfly.blogspot.com/
.
accesorii handmade ptr toate gusturile :X
http://accesoriidragonfly.blogspot.com/
a mea e fomista rau :) .mananca vreo 11-12 creveti(gamaruss)doar dimineta.si seara mananca la fel.de cateva zile a inceput sa muste din plantele artificiale din acvariu.noroc ca sunt artificiale :lol: si nu le poate manca.doar le musca :mrgreen:
2 broscoi nebuni de legat(Rafaelo si Piticu')
- Testos juvenil

Parerea ta ca nu le mananca :) mai lasa planta cateva zile si pe urma scoate-o, dupa cateva zile vei descoperi plutind resturi de plata :) oare de unde ? Asta poate fi un test sa vezi cat de greu digera broscuta ta.
O femela (8 ani), un mascul (8 ani); Acvarii: 80x35x40, 80x35x40; Filtre: JBL CristalProfi GreenLine e401, Tetratec EX700; Incalzitoare: AquaEl 100 W, AquaEl 100 W Iluminare: ReptiGlo 5.0 compact
Pandy scrie:Parerea ta ca nu le mananca :) mai lasa planta cateva zile si pe urma scoate-o, dupa cateva zile vei descoperi plutind resturi de plata :) oare de unde ? Asta poate fi un test sa vezi cat de greu digera broscuta ta.
Adica le mananca? :roll:
Ale mele nu au treaba cu plantele....
- Testos juvenil

Pur si simlpu mananca din planta si inghite, asta pana sa imi dau seama. Am scos plantele si vad dupa vreo 4 zile ca apar resturi de plante, de unde din alta parte daca eu le-am scos ? :)
O femela (8 ani), un mascul (8 ani); Acvarii: 80x35x40, 80x35x40; Filtre: JBL CristalProfi GreenLine e401, Tetratec EX700; Incalzitoare: AquaEl 100 W, AquaEl 100 W Iluminare: ReptiGlo 5.0 compact
14 mesaje
|Pagina 1 din 1