Mancare
Moderator: Sheppard
2 mesaje
|Pagina 1 din 1
Mancare
Buna!Am 2 testoase:una de florida si una europeana de apa dulce,cea de florida are 4 cm si cea europeana are 7 cm .Asi avea urmatoarele intrebari:
1.Pentru dimensiunile lor eu le dau :
-pentru Ema(florida)ii dau din menioul saptamanal 1 vierme de mortaciune,1 vierme asa rosiatic-maroniu(nu stiu de care este),1 peste mai mititel,vreo 6 bucati de gamarus,jumate de inima de vita.
-pentru Bubulina(eurpneana)ii dau tot din meniu 2 viermi de mortaciune,2 viremi rosiatici-maronii,10 bucati de gamarus,1 bucata de inima de vita.
2.Pentru Ema ii dau de 2 ori pe zi?(momentan ii dau o data pe zi)
3.Pentru Bubulina ii dau o data la 2 zile?(momentan ii dau o data pe zi)
Astept raspunsuri.
Multumesc!
1.Pentru dimensiunile lor eu le dau :
-pentru Ema(florida)ii dau din menioul saptamanal 1 vierme de mortaciune,1 vierme asa rosiatic-maroniu(nu stiu de care este),1 peste mai mititel,vreo 6 bucati de gamarus,jumate de inima de vita.
-pentru Bubulina(eurpneana)ii dau tot din meniu 2 viermi de mortaciune,2 viremi rosiatici-maronii,10 bucati de gamarus,1 bucata de inima de vita.
2.Pentru Ema ii dau de 2 ori pe zi?(momentan ii dau o data pe zi)
3.Pentru Bubulina ii dau o data la 2 zile?(momentan ii dau o data pe zi)
Astept raspunsuri.
Multumesc!
Alexandra
Da nu este neaparat nevoie sa ii dai din fiecare la o masa. Poti astazi sa ii dai viermi morti, maine viermi rosiatici etc.
O femela (8 ani), un mascul (8 ani); Acvarii: 80x35x40, 80x35x40; Filtre: JBL CristalProfi GreenLine e401, Tetratec EX700; Incalzitoare: AquaEl 100 W, AquaEl 100 W Iluminare: ReptiGlo 5.0 compact
2 mesaje
|Pagina 1 din 1