E normal???

Atat incepatorii in acvateraristica, teraristica cat si noii veniti pe forum pot posta aici.

Moderator: Sheppard

E normal???

de Fragus » 13 Ian 2009, 21:59

Puteti sa ma omorati, dar nu am rabdarea necesara, cel putin nu in seara asta, sa caut raspunsul la intrebarea mea.Va rog sa-mi ziceti si mie daca este normal ca broscutele astea de Florida sa stea numai in apa...de cand le-am schimbat casuta ele stau numai in apa, chiar daca au insulita. Nu se duc deloc pe uscat....ce se intampla?
Testos juvenil
Testos juvenil

de diego » 13 Ian 2009, 22:04

Insula si sursa de lumina ai? Care este temperatura din apa si din aer?
Testos Admin
Testos Admin

de Fragus » 13 Ian 2009, 22:19

am si insula si sursa de lumina....temperatura apei e de 26 - 27 de grade iar afara cred ca e mai putin, dar lumina e deasupra insuleti si face foarte cald...
Testos juvenil
Testos juvenil

de Kirill » 03 Mar 2009, 17:57

si eu am aceasi intrebare- de ce stau broscutele mele doar in apa (moski este de doar 3cm iar oski este de 6.5 cm si mai timida). se obisnuiesc mai greu cu schimbarile? am tot ce vor : acvariu f mare, 2 filtre, insula mare, bustean, incalzitor , lampa uv deasupra insulei.....oare au ceva? de 2 saptamani caut un raspuns si nu gasesc..... poate ma puteti ajuta... :? :shock:
Testos meserias
Testos meserias

de diego » 03 Mar 2009, 22:14

Kirill scrie:si eu am aceasi intrebare- de ce stau broscutele mele doar in apa

Pentru ca testoasele de Florida sunt mai mult de apa decat de uscat.

Nu e nevoie sa va faceti griji, lasati-le sa aleaga ele momentul cand sa iasa pe uscat. Important este ca noi sa le oferim cat mai multe conditii asemanatoare cu cele din mediul lor natural.
Testos Admin
Testos Admin

de luc » 05 Mar 2009, 21:36

si daca nu sunt obisnuite cu acvariul sau cu oamenii apare pblema asta. Puteti sa incercati urmatoarea treaba: dupa ce le hraniti lasati-le 15 -20 d minute singure in camera, sa nu mai vada oameni si dupa 15-20 d min uitati'va pe furish sa vedeti daca nu cumva sunt pe insulita. (la mine asa a fost in primele 2-3 saptamani de cand le-am cumparat )
P.S. aveti grija sa nu auda cand deschideti usa, la mine se speriau si sareau imediat in apa :)
Testos activ
Testos activ