Broscuta mea are un prieten:D(povesti,sfaturi,probleme etc)

Atat incepatorii in acvateraristica, teraristica cat si noii veniti pe forum pot posta aici.

Moderator: Sheppard

Broscuta mea are un prieten:D(povesti,sfaturi,probleme etc)

de lxndr_faur » 20 Dec 2008, 10:23

Buna!Azi uchimiu mia luat de craciun(cadou)o testoasa de florida mica mica de 3cm(carapacea)iar cealalta a mea de 6cm(carapacea)nam ajut cum sal refuz pe unchimiu...desi miera de ajums numa o broscuta.Bubulina(broscuta de 6cm)este tare calma si lipicioasa(ii place de toata lumea)mai ales de pesti si pesti pe ea ...niciodata nu a incercat sai manance(a si a uitata ...cu tot cu broscuta mia luat si 3 scalari :D )...mar putea ingrijora ceva sa le despart?momentan Bubulina se uita la ea da ii este frica(se uita putin si duppaia fuge de ea)iar cealalta mai mica fuge dupa Bubulina(vrea si ea companie pt ca de unde a luato Bogdan(unchimiu)era cu mai multe broscute)...imi puteti da cateva sfaturi despre ce ma asteapta in viitor ?a si am uitat sa mentionez ca difera de specie Bubulina este brosca atestoasa europeana de apa dulce(emys orbicularis)iar cea mica este de florida cu tample rosii...puteti posta si povesti despre cum sau inteles broscutele voastre unu cu alta si despre cum ati procedat pt a le imprietenii...Multumesc!
Alexandra
Testos activ
Testos activ

de Kirill » 25 Apr 2009, 11:01

ale mele chiar la inceput erau foarte dusmanoase.cea mica o musca pe cea mare de cap, cea mare fiind mai timida...
Dupa cateva zile am observat ca se mai plimba una dupa alta iar apoi au stat doar impreuna...acum dorm pe insultita una peste alta dar si in apa . mai nou am observat ca se cam atatca pentru mancare...dar in rest sunt foartre prientenosi.
daca poti sa imi spui de unde ai emys orbicularis pentru ca sunt interesat sa adopt una. :P
Testos meserias
Testos meserias

de bosssu » 25 Apr 2009, 15:54

O sa se acomodeze
Redy$&^Bulbuc Te&minatorii
*{(T&@CH€M? $)} $cripta €legans ®
Testos meserias
Testos meserias

de vladraq » 25 Apr 2009, 19:41

se acomodeaza sigur, dar ca sa fii sigur nu le da motiv de cearta, de exemplu testoasele se bat des de la mancare, ai putea sa le dai o periaoada mancare separat
sa`ti traiasca testosii :D
Testos juvenil
Testos juvenil

de bosssu » 25 Apr 2009, 20:08

DA dar cu mancarea si ale mele se bat dar nu grav si-o iai din gura una la alta :lol: si sunt aprox de aceeasi marime: bulbuc 11cm redy 10cm
Redy$&^Bulbuc Te&minatorii
*{(T&@CH€M? $)} $cripta €legans ®
Testos meserias
Testos meserias