Buna

Atat incepatorii in acvateraristica, teraristica cat si noii veniti pe forum pot posta aici.

Moderator: Sheppard

de yoyo » 05 Feb 2009, 12:06

multumesc mult de sfat seabrezee acum dau fuga la farmacie sa cumpar canamicina si daca nu merge incerc si cu cealalta varianta e mai greu ca eu prin zona nu am farmacie vetelinara, sti cum pot sa o fac sa manance legume sau fructe finca ea nu mananca am incercat sa o infometez si sa ii dau doar legume sau doar fructe dar niciun rezultat sau ii pot da prin alte metode vitamine manaca doar viermisori pestisori si gamarus si mai am un amestec cu oua de furnica si alea ii plac
Ultima oară modificat de yoyo pe 05 Feb 2009, 16:01, modificat 1 dată în total.
Testos juvenil
Testos juvenil

de seabreeze » 05 Feb 2009, 12:16

yoyo scrie:multumesc mult de sfat seabrezee acum dau fuga la farmacie sa cumpar canamicina si daca nu merge incerc si cu cealalta varianta e mai greu ca eu prin zona nu am farmacie vetelinara, sti cum pot sa o fac sa manance legume sau fructe finca ea nu mananca am incercat sa o infometez si sa ii dau doar legume sau doar fructe dar niciun rezultat sau ii pot da prin alte metode vitamine manaca doar viermisori pestisori si camarus si mai am un amestec cu oua de furnica si alea ii plac

cu multa placere, si sper sa se insanatoseasca cat mai repede. In privinta fructelor si legumelor am exact aceiasi problema, nici a mea nu mananca aproape deloc, doar din cand in cand si foarte putin iar ca sa suplinesc lipsa vegetalelor ii dau o data sau de 2 ori pe sapt. pelete de la Tetra (Reptomin se numesc) si sunt intr-o cutie verde, alea mi le-a recomandat si veterinarul, a zis ca sunt cele mai bune. Sa nu iei de la alte firme ca multe nu sunt foarte bune si exista riscul de a se constipa.
Testos juvenil
Testos juvenil

de seabreeze » 05 Feb 2009, 12:34

Inca o chestie...acum m-am uitat pe pozele puse de tine si am observat ca plastronul (carapacea de pe burta) nu arata prea bine, mi se pare mie sau are miste gauri pe unii dinte solzi si niste pete verzui? Cred ca cel mai bine ar fi totusi sa mergi la un veterinar sa nu aiba cumva o boala grava de piele.
Testos juvenil
Testos juvenil

de yoyo » 05 Feb 2009, 12:56

nu are nici gauri nici pete verzi dar are probleme cu caparacea de pe burtica am inteles din ce am citit k nu a fost alimentata bine cat a fost mica nu o am de mult timp de o luna de zile cam asa
Testos juvenil
Testos juvenil

de yoyo » 05 Feb 2009, 13:51

am fost la farmacie si in loc de camanicina am luat baneocin e bun si ala pt oki cu vitamina A????sa fac asa cum miai spus
Testos juvenil
Testos juvenil

de seabreeze » 05 Feb 2009, 14:01

Nu stiu ce sa-ti spun, ala am citit pe aici ca e pentru micoze (un fel de antibiotic) si pentru carapace, nu cred ca e bun si pentru ochi. Cel mai bine ar fi sa cauti kanamicina pentru ca e unguent oftalmic, nu incerca cu altceva! Apropos, de ce nu ai luat kanamicina, nu avea?
Testos juvenil
Testos juvenil

de yoyo » 05 Feb 2009, 14:21

am incurcat numele :) pana la farmacie dar mam dus si am luat este cu 1% nu?si iam si dat repede cat timp o las asa pana o bag in acvariu sti????face curse de formula1 prin casa cu bichonul :D knamicina e un tubulet mik albastru cu un oki pe el nu? ms oricum :*
Testos juvenil
Testos juvenil

de seabreeze » 05 Feb 2009, 14:31

20-30 min trebuie s-o lasi. da, e un tub albastru, nu mai stiu exact ce are pe el dar e posibil sa fie un ochi (sper ca i-ai dat cu kanamicina nu cu baneocin ca n-am inteles prea bine din ce ai zis inainte).
Testos juvenil
Testos juvenil

de yoyo » 05 Feb 2009, 14:42

ti-am spus ca am uitat cum se numea unguentul pana am ajuns la farmacie si cand am ajuns acasa si am citit pe agenda m-am dus repede si am luat kanamicina si am pus asa cum mmi-ai spus intro lingurita putina kanamicina si cateva picaturi de vitamina A si le-am topit le-am lasat sa se raceasca si iam dat pe la ochisori
Testos juvenil
Testos juvenil

de seabreeze » 05 Feb 2009, 14:56

ok, perfect :thumbsup:
Testos juvenil
Testos juvenil

Anterior