Buna
Moderator: Sheppard
diego dar la 10 cm mi-ai spus ca sar putea sa aiba intre 12-18 luni depinde cum a fost crescuta la cate luni se defineste sexul???are partea dorsala deformata si am citit ca nu a fost bine hranita mai pot face ceva sa isi revina sa aiba partea aceea normala???
- Testos juvenil

hai sa ma mai plang putin am niste probleme cu broscutza mea e incapatanata rau de tot la mancare face figuri am o punga d mancare pt ea dar din toate astea ii plac doar pestisori aceia care sunt in punguta si albi am incercat sa ii dau 2-3 pestisori si altceva dar nu mananca daca nu e pestisor nu vrea si papa vreo 10-15 pestisori pe zi ce ma fac???
- Testos juvenil

Incearca sa o infometezi o zi, doua si pe urma sa incerci si cu alte mancaruri. Aceasta tehnica in proportie de 75 % functioneaza :), motivul: ea va fi infometata si de foame va manca orice.
O femela (8 ani), un mascul (8 ani); Acvarii: 80x35x40, 80x35x40; Filtre: JBL CristalProfi GreenLine e401, Tetratec EX700; Incalzitoare: AquaEl 100 W, AquaEl 100 W Iluminare: ReptiGlo 5.0 compact
cum sa ii dau lui mini vitamine daca refusa sa manance legume si fructe am incercat sa o infometes si sa ii dau niste castravete dar na vrut iam dat si morcov dar a refuzat si salata dar nimic iam dat mar nimic exista o alta modalitate de a putea sa ii dau vitamine nu stiu ce sa ma mai fac cu ea e tare mofturoasa.
Am vazut ca are si o problema la okiul stang il deskide foarte greu sau delok si iam dat cu vita plus sper sa isi revina dak nu fuga la doctor
Am vazut ca are si o problema la okiul stang il deskide foarte greu sau delok si iam dat cu vita plus sper sa isi revina dak nu fuga la doctor
- Testos juvenil

yoyo scrie:Am vazut ca are si o problema la okiul stang il deskide foarte greu sau delok si iam dat cu vita plus sper sa isi revina dak nu fuga la doctor
Are conjunctivita.Ce poti face e sa cumperi de la farmacie kanamicina unguent, si pui intr-o lingura putin unguent de kanamicina si 2,3 picaturi de vit A, dupa care topesti cu o bricheta amestecul il lasi putin sa se raceasca si ii dai pe ochi, repeta de 2,3 ori pe zi. Daca nu merge si nu incepe sa-si revina dupa 2,3 zile ia de la o farmacie veterinara "oculoforte" (sunt picaturi) si ii pui cate una pe fiecare ochi tot de 2,3 ori pe zi (dar renunti la kanamicina, sa nu-i dai cu amandoua) , daca nici cu asta nu merge, atunci mergi la veterinar sa-i faca un tratament injectabil cu vitamine.
- Testos juvenil

yoyo scrie:dar nu il are unflat dasta nu stiu ce sa fac e de ieri asa si iam si pus vita plus sper sa isi revina si daca facea conjunctivita nu facea la aman2 okisorii????
nu, nu e neaparat nevoie sa faca la amandoi deodata, daca nu o tratezi o sa vezi ca o sa faca si la celalalt.
- Testos juvenil