Un pic de ajutor va rog.
Moderator: Sheppard
1 data pe zi. Cantitatea ... cat consideri tu sa nu fie nici putin nici mult, eu le dau in jur de 5-6 pesti liofilizati (marime medie). Cand le dau gammarus le pun cat sa manance in 3-4 minute tot, daca pui prea multa mancare si se imbiba cu apa (mai ales in cazul sticks'urilor) o vor refuza.
O femela (8 ani), un mascul (8 ani); Acvarii: 80x35x40, 80x35x40; Filtre: JBL CristalProfi GreenLine e401, Tetratec EX700; Incalzitoare: AquaEl 100 W, AquaEl 100 W Iluminare: ReptiGlo 5.0 compact
k ms de sfat.legat de schimbatul apei din acvariu.am obsesia sa fie in permanenta curata.e bine daca as schimba apa tot la 2 zile toata?mentionez faptul ca am montat 3 filtre pt curatirea apei la un acvariu care are cca 60 litri.
draguta de ea, de cand am montat aceste filtre tot musca bulele si loveste cu labutele din fata filtrele. :lol:
ori nu a fost obisnuita cu asa ceva ori nu i convine.
draguta de ea, de cand am montat aceste filtre tot musca bulele si loveste cu labutele din fata filtrele. :lol:
ori nu a fost obisnuita cu asa ceva ori nu i convine.
- Testos juvenil

Daca vrei sa schimbi apa la 2 zile atunci filtrele sunt inutile :) ele nu ar face decat sa plimbe apa, nu ar apuca sa se cicleze niciodata, bacteriile nu s-ar forma iar ele nu si-ar indeplini functia. In plus, apa se schimba doar 30% din volum si eventual se completeaza cand se evapora :)
Prin urmare, sfatul meu este sa nu o schimbi. Acuma fiecare face cum vrea, corect?
Prin urmare, sfatul meu este sa nu o schimbi. Acuma fiecare face cum vrea, corect?
O femela (8 ani), un mascul (8 ani); Acvarii: 80x35x40, 80x35x40; Filtre: JBL CristalProfi GreenLine e401, Tetratec EX700; Incalzitoare: AquaEl 100 W, AquaEl 100 W Iluminare: ReptiGlo 5.0 compact
Am urmarit ce ai scris si ce rapunsuri ai primit.
Sunt incepatoare si eu,am multe ,multe de invatat.
Daca te ajuta cu ceva ,imi permit sa-ti spun ce am facut eu.
Eram in situatia ta ,nu stiam nimic,nu ca acum as sti prea multe,.. :( ..
Cand am primit broscutele ,eram tot asa de disperata sa le alimentez.
Ale mele au mancat PESTE PROASPAT.Le-am taiat fasii subtiri 1cm grosime / 4-5cm lungime si le-am pus in apa .in prima zi am avut in casa salau proaspat ,apoi somon ,de vreo doua ori au mancat crap,apoi un pestisor mic (4-5cm)cumparat proaspat de la pescarie.Am incercat cu carne de pui taiata la fel,au mancat-o ,dar nu ca si pe peste.
Vita au refuzat.
Le-au placut rame si melci.Cred ca poti gasi la cei ce vand momeli pentru pescuit,eu le-am avut din curte,le-am cautat pentru broscute.
Mancare din petshop nici gandsa primeasca.
Eu invat de la aceleasi persoane care iti scriu si tie ,dar daca te-a ajutat cu ceva ce ti-am scris m-as bucura.
P.s.Am vazut pozele cu broscuta ta.E SUPER! Sa-ti traiasca ! Sa ai grije de ea!
Toate cele bune.
Ale mele au mancat PESTE PROASPAT.Le-am taiat fasii subtiri 1cm grosime / 4-5cm lungime si le-am pus in apa .in prima zi am avut in casa salau proaspat ,apoi somon ,de vreo doua ori au mancat crap,apoi un pestisor mic (4-5cm)cumparat proaspat de la pescarie.Am incercat cu carne de pui taiata la fel,au mancat-o ,dar nu ca si pe peste.
Vita au refuzat.
Le-au placut rame si melci.Cred ca poti gasi la cei ce vand momeli pentru pescuit,eu le-am avut din curte,le-am cautat pentru broscute.
Eu invat de la aceleasi persoane care iti scriu si tie ,dar daca te-a ajutat cu ceva ce ti-am scris m-as bucura.
Toate cele bune.
- Testos juvenil

loire scrie:Am urmarit ce ai scris si ce rapunsuri ai primit.
Vita au refuzat.
Toate cele bune.
ms mult.nu sunt speriat,doar preocupat.as vrea sa fac totul ca la carte ca sa se simta bine,mititica,si sa nu ii fac vreun rau crezand ca fac bine.
maine am sa merg acasa pe la parinti si am sa sap prin gradina pt a gasi niste rame.
:)
in cazul in care nu as face fata ingrijirii acestei testoase as dona-o unui membru de pe acest forum de la mine din oras.
- Testos juvenil