"Divertisment" pentru testosi
Moderator: Sheppard
Kirill scrie:le-am pus in acvariu un filtru mic care face si bule si jetul de apa se bate cumva de peretele isulei[se face cam ca si un jacuzi] si am observat ca mor de fericire cand stau acolo,cred ca le face masaj la carapace.. 8) :lol:
si tzetze face la fel..ori sta pe filtru ''la masaj'' ori se pune pe sarit sau muscat din incalzitor,pe mine ma sperie ca atunci cand ii dau un cubulet de inima de vita daca e mai mic il inghite pe tot odata parca nu a mai mancat,e foarte ciudata si daca i-as da mancare non stop cred ca non stop ar manca mai ales inima de vita :shock:
fufi<3 scrie:Kirill scrie:le-am pus in acvariu un filtru mic care face si bule si jetul de apa se bate cumva de peretele isulei[se face cam ca si un jacuzi] si am observat ca mor de fericire cand stau acolo,cred ca le face masaj la carapace.. 8) :lol:
si tzetze face la fel..ori sta pe filtru ''la masaj'' ori se pune pe sarit sau muscat din incalzitor,pe mine ma sperie ca atunci cand ii dau un cubulet de inima de vita daca e mai mic il inghite pe tot odata parca nu a mai mancat,e foarte ciudata si daca i-as da mancare non stop cred ca non stop ar manca mai ales inima de vita :shock:
:) Ai dreptate...si ale mele fac la fel...mai ales una din ele,cea mai marisoara :lol: le dau cubulete de inima de vita si ea inghite tot odata,dar aceste cubulete se inmoaie in apa asa ca nu e nici o problema...mie imi era frica sa nu se inece dar nu are nici o treaba ea :P
Si ca sa nu deviez de la subiectul topicului... :oops: una din broscutele mele musca beculetul de la incalzitor..cand se aprinde e rosu si il musca :lol: ce draguta e,iar cealalta chiar nu are nici un hobby,e mai linistita,mai calma :P
= DoUa BoSkI mIcI =
broscuta noastra tot cam asa face. are un scafandru si se mai lupta cu el din cand in cand, azi il musca mai nou; muta plantele si pietrele din acvariu. se urca pe miniinsula ei si sta sa se-ncalzeasca, iar cand se plictiseste plonjeaza in apa :) cand era insa intr-un bazin mai mic, avea prieten o forma de nisip in forma de testoasa si inotau impreuna ( se baga sub el ) ; cand ii dam drumul prin casa, prefera insa pantofii , unde se ascunde si doarme linistita dupa o repriza de catarat :mrgreen:
Ultima oară modificat de oaky__duuude pe 09 Aug 2009, 23:55, modificat 1 dată în total.
- Testos juvenil

of ce-am uitat... cand aveam un filtru mai mic statea in dreptul lui si astepta sa o impinga "curentul" dup-aia se ducea iar in dreptul lui...are dreptate krill cu jacuzzi si cu bulele, tare ii mai plac :D statea chiar cu o labuta prinsa de filtru ...toaaata ziua . :lol:
- Testos juvenil

broscutele mele au facut un nou hobby de a cersi mancare :) toaata ziua cand sunt in camera se agita si dau din labute, inoata cat e acvariu de mare urmarindu-ma si sperand sa le mai dau mancare :) cand nu cersesc, innoata, exploreaza si stau la bronzat pe insulita care clar trebuie schimbata ca nu mai au loc amandoua pe ea :roll:
Broscutei mele ii place sa sape in pietre pana ajunge la fund :roll: ,acolo isi face destul loc sa stea linistita vreun mn si eu ii amenajez pesteri din piatra :turtle: .ea cand intra in pesteri studiaza interiorul si sta acolo ascunsa :eusa_think: {cand ajunge o musca accidental in camera si broscuta se sperie}. :f*ck . Azi ea vroia sa imi taie unghiile muscandule. :D
musca=insecta{sa nu intelegeti altceva} :D
musca=insecta{sa nu intelegeti altceva} :D
poate sterge un moderator acest mesaj.am timis inca o dat unul(adica asta)si nu stiu cum sa-l sterg
Ultima oară modificat de bratz-arinuta pe 27 Noi 2009, 16:20, modificat 1 dată în total.
- Testos activ

Broscoiu meu are o boala pe culoarea neagra, daca ma vede in negru sau un obiect negru in apropierea acvariului incepe sa isi vibreze gherutele (am inteles ca ar fi o tehnica de atac),problema este ca fundalul acvariului este negru si filtrul la fel, si nu are nicio problema cu ele:)
Si a doua chestie ciudata pe care o face (e scarboasa), in timp ce ii dau de mancare isi face nevoile si se intoarce si mananca tot ce a facut :shock: bleah
Si a doua chestie ciudata pe care o face (e scarboasa), in timp ce ii dau de mancare isi face nevoile si se intoarce si mananca tot ce a facut :shock: bleah
- Testos juvenil

O fi ea scarboasa dar e buna :) nu toata macarea a fost digerata corespunaztor iar acele fecale mai prezinta substante nutritive si ca atare nu strica sa mai treaca odata prin stomac :)
O femela (8 ani), un mascul (8 ani); Acvarii: 80x35x40, 80x35x40; Filtre: JBL CristalProfi GreenLine e401, Tetratec EX700; Incalzitoare: AquaEl 100 W, AquaEl 100 W Iluminare: ReptiGlo 5.0 compact
Broscuta mea ar sta toata ziua la jacuzzi,ii place la nebunie cand o bate apa filtrului pe carapace.Bubu daca face vreo prostie clipoceste apa ca sa ne atraga atentia.Inainte de a achizitiona o insulia am improvizat o insulita (o bucata de lemn).Poate ca nimeni nu o sa ma creada dar muta lemnul ala prin acvariu si era destul de greu.Avea un sistem special sa-l tranteasca.Eu am crezut ca broscutele sunt mai prostue,dar nu sunt proaste deloc.O sa-i cumpar si eu plane artificiale sa se joace cu ele,cele naturale nu ar rezista pentru ca ea mananca tot ce vede in acvariu inclusiv broscuta de calciu.Ma gandisem sa-i cumparniste sanitari,dar mi-e teama ca-i va manca avand in vedere faptul ca acum 5 luni prietenul nostru i-a adus un pestisor prins in Timis si pana sa ne dumirim noi l-a inghitit cu totul.Sotul meu spune ca nu am inima daca cumpar un peste si-l duc la moarte sigura.Eu as vrea sa se joace cu el nu sa-l manace.
- Testos juvenil

Grasa mea nu prea are pasiuni prin apa, dar cand o las sa se plimbe prin casa ii place sa se bage prin toate colturile posibile si sa se catere pe tot ce gaseste. Mai nou, daca ii pun un teanc ce ziare sau de pernute pe undeva si ii aprind o veioza desupra, in 10 minute o gasesc cocotata facand plaja. A, si nu ii place sa fie tinuta inr-o singura camera. Daca nu ii las toate usile deschise sa intre peste tot, se duce la usa si incepe sa o zgarie cu ghearele, exact ca un caine. Si culmea e ca stiu mereu exact unde sa o gasesc prin casa, pt ca are doar anumite locuri unde ii place sa se opreasca (am niste genti pe care nu le-am mai mutat din loc de vreo 3 luni, pt ca stiu ca vine mereu sa se bage sub ele :D )