Testoasa carnivora...e bine asa?

Atat incepatorii in acvateraristica, teraristica cat si noii veniti pe forum pot posta aici.

Moderator: Sheppard

Testoasa carnivora...e bine asa?

de lxndr_faur » 26 Dec 2008, 21:18

Buna!Am si eu 2 broscute ...Ema(are carapacea 3cm si este de florida) si Bubulina(are carapacea de 6cm si este testoasa europeana de apa dulce)...Bubulina este carnivora...asa ca are ceva daca ii dau legume sau fructe...pt ca ii plac la nebunie :mrgreen: ...credetima nu gresesc specia...este 100% ce am spus mai sus.Daca ii pot da in ce cantitati pentru a nu avea indigestie?Si legume sau fructe?(am auzit ca fructele provoaca indigestie ...si ma gandesc daca este carnivora ii poate dauna ... la o zebra dadca ii dai carne ....nui bine...)Apropo si Ema mananca la o varsta asa de frageda...mananca de sparge=))mai ales mandarine...iam dat de o zi ...si nu a facut ..."treaba"...moale...Astept cu nerabdare raspunsuri.Multumesc
Alexandra
Testos activ
Testos activ

de bosssu » 26 Dec 2008, 22:03

Pai daca mananca legume da-i nu ii face rau
Redy$&^Bulbuc Te&minatorii
*{(T&@CH€M? $)} $cripta €legans ®
Testos meserias
Testos meserias

de lxndr_faur » 27 Dec 2008, 08:56

ok..ms ...mai astept insa raspunsuri :)
Alexandra
Testos activ
Testos activ

de alyenn666 » 27 Dec 2008, 12:55

dac esti sigura ca nu gresesti specia chiar ai o problema...din cate stiu testoasele europene sunt protejate prin lege....deci nu prea e legal sa o ti in captivitate..totusi daca o ai e bine sa ai grija de ea...daca mananca legume dai in continuare ,dar totusi mai ofera-i si niste carnita sau peste.....ma mira faptul ca cea de florida mananca legume de la o varsta asa frageda....de obicei sunt carnivore ...
trachemis scripta scripta+trachemis scripta elegans
Testos meserias
Testos meserias

de lxndr_faur » 27 Dec 2008, 19:37

dap ....papa tot :mrgreen: ...chiar si salata...caci despre cea europeana ...nu iam dat niciodata carne cruda...si nici nui dau...ca deocamdata ii merge bine cu menuil saptamanal :) ...ms de rasapunsuri....dar despre fructe ce zici ebn sai dau?iii place mult portocala...i pot da in continuare fara sa ma tem ca face diaree?
Alexandra
Testos activ
Testos activ

de alyenn666 » 28 Dec 2008, 11:28

daca as fi i n locul tau i-as face poftele animalului dar nu as exagera...adica da-i tot ce-i place dar nu in exces...
trachemis scripta scripta+trachemis scripta elegans
Testos meserias
Testos meserias

de lxndr_faur » 28 Dec 2008, 17:17

problema este ca n stiu cat sai dau ...ea ar manca mult ... :D
Alexandra
Testos activ
Testos activ