Saraci melci:((
Moderator: Sheppard
3 mesaje
|Pagina 1 din 1
Saraci melci:((
am cautat pe google melci sanitari...si am gasit un forum...special pt ei si uitati ce am gasit
""Am si eu (ca mai toata lumea) melci in acvariu...
Personal, m-as descurca foarte bine fara ei, i-am luat de pe niste vallisnerii din Obor shi nu mai pot scapa de ei.
Cum naiba fac sa ii elimin?
Unii cica sa pun o frunza de salata putin fiarta pe care sa o scot a doua zi dimineata plina de melci... Aiurea! Era, intr-adevar plina, da' de melci tot n-am scapat, desi am incercat chestia cu salata de vreo 2 ori... iar acu' in sezonu' asta costa o salata (daca o gasesti) cat tot acvariul, cu pesti si plante cu tot!
E drept ca la ancistrushii mei le-a placut al dreaq treaba asta cu salata!
Mda, stiam cum sa previn kestia asta, cu ceva solutie de alaun sau cam asa ceva, da' acu' e prea tarziu: m-am fript!
Alta solutie, cineva (ca m-am plictisit sa-i tot curat "manual")?
...P.S. nu-mi veniti cu cine stie ce chimicale, ca nu tine! ""
cum se poate asa ceva...sunt si ei fiinte :cry: >:P
""Am si eu (ca mai toata lumea) melci in acvariu...
Personal, m-as descurca foarte bine fara ei, i-am luat de pe niste vallisnerii din Obor shi nu mai pot scapa de ei.
Cum naiba fac sa ii elimin?
Unii cica sa pun o frunza de salata putin fiarta pe care sa o scot a doua zi dimineata plina de melci... Aiurea! Era, intr-adevar plina, da' de melci tot n-am scapat, desi am incercat chestia cu salata de vreo 2 ori... iar acu' in sezonu' asta costa o salata (daca o gasesti) cat tot acvariul, cu pesti si plante cu tot!
E drept ca la ancistrushii mei le-a placut al dreaq treaba asta cu salata!
Mda, stiam cum sa previn kestia asta, cu ceva solutie de alaun sau cam asa ceva, da' acu' e prea tarziu: m-am fript!
Alta solutie, cineva (ca m-am plictisit sa-i tot curat "manual")?
...P.S. nu-mi veniti cu cine stie ce chimicale, ca nu tine! ""
cum se poate asa ceva...sunt si ei fiinte :cry: >:P
3 mesaje
|Pagina 1 din 1