ce apa trebuie ?
Moderator: Sheppard
5 mesaje
|Pagina 1 din 1
ce apa trebuie ?
gata , insfarsit dupa 12 zile in care am tinut-o intrun bol de palstic , insfarsit iam cumparat acvariu , dar in bolul de palstic ii puneam ori apa fiarta si racita ori apa palta , dar in acvariu :| ce ii pun ? pot sa ii pun apa normala ? am vitamina A si o pot da pe carapace si nu i se intampla nimic carapacei , din cate am inteles in apa normala daca o tin i se pune ceva pe carapace , nu stiu cum se numea : calcar ? , in fine dak i se pune acea chestie pe carapace am vit A si o ung in fiecare zi , deci ce apa trebuie pusa in acvariu ? :?: :?: :idea:
- Testos juvenil

In acvariu trebuie pusa apa de la robinet, care in prealabil o lasi la declorificat 24 ore. Declorificare = evaporarea clorului din apa. Declorificarea apei se face punand-o in sticle cat mai mare (bidoane de 5-10 litri) FARA sa ii pui dopul.
Ultima oară modificat de Pandy pe 08 Aug 2008, 11:54, modificat 1 dată în total.
O femela (8 ani), un mascul (8 ani); Acvarii: 80x35x40, 80x35x40; Filtre: JBL CristalProfi GreenLine e401, Tetratec EX700; Incalzitoare: AquaEl 100 W, AquaEl 100 W Iluminare: ReptiGlo 5.0 compact
ok multumesc de informatie , astazi o pun in acvariu sa vad cum inoata :D , si multumesc acestui site ca ma invatat cum sa am grija de micuta mea broscuta ! :wink: :occasion: :blob: :weee :GrupHug:
http://reg.imageshack.us/content.php?pa ... 623ip2.jpg
http://reg.imageshack.us/content.php?pa ... 623ip2.jpg
- Testos juvenil

Pandy scrie:In acvariu trebuie pusa apa de la robinet, care in prealabil o lasi la decantat 24 ore. Decantat = evaporarea clorului din apa. Decantarea apei se face punand-o in sticle cat mai mare (bidoane de 5-10 litri) FARA sa ii pui dopul.
De fapt decantarea este atunci cand mizeria din apa se lasa pe fundul recipientului in care este tinuta.Evaporarea clorului din apa se numeste declorificare.Se procedeaza la fel.
O testoasa de peste 7 ani...!! :D
ce apatrebuie
oh ce suparata sunt :( ...eu pana acuma puneam apa la declorificat in bidoane de 2l-3l si puneam dop...oare nu ia daunat broscutei mele apa aia?...ea pare vioaie dar chiar sa aibe atat de mult clor in apa?si daca am pus deja apa cu ...clor in acvariu in cat timp iese clorul?(24 de ore din sticla fara dop sau 24 de ore din acvariu)pls help sunt ingrijorata ca broscuta mea sa nu aiba ceva :(
Alexandra
5 mesaje
|Pagina 1 din 1