broasca mea nu mananka
Moderator: Sheppard
11 mesaje
|Pagina 1 din 1
broasca mea nu mananka
salut, ma numesc Alexandra shi am o mare problema cu broasca mea...o am de doar o luna si deja nu mai mananca...ii dau mancare de 2 ori pe zi...dimineatza TurtleStiks (niste cereale verzi) si seara Gammarus (viermishori)...la inceput manca mult...cam 16,17 viermishori..acum nu mai vrea sa mai manance delok...nu shtiu ce sa-i mai fac...cand am fost la magazinul de unde am luat-o, mi s-a spus ca celelalte au murit din causa unei infectii la ochi..iam luat vitamina A din farmacie shi acum se simte mai bine...dar nu shtiu ce sa fac cu mancarea...mi sa sugerat sai cumpar altfel de mancare...dar nu am gasit altfel de mancare (...mi sa spus ca ii place sa stea la lumina de bec...dar nu este broasca testoata de florida ...e exact la fel doar ca nu are tamplele roshii...apa este de 24,25 de grade ...e posibil sa moara???va rog spunetzi-mi ca nu!!!e atat de dragalasha...deci ce imi sugerati sa fac?
Allexu'
- Testos juvenil

Vezi ca esti offtopic. Mai bine ai folosi butonul <CAUTARE> si vei descoperi ca broastelor nu le cad unghiile, nu se taie ci trebuie sa aiba in acvariu pietre (necolturoase) in care, cu timpul, se vor toci unghiile
O femela (8 ani), un mascul (8 ani); Acvarii: 80x35x40, 80x35x40; Filtre: JBL CristalProfi GreenLine e401, Tetratec EX700; Incalzitoare: AquaEl 100 W, AquaEl 100 W Iluminare: ReptiGlo 5.0 compact
Te rog eu, macar schimba titlul topicului si pune "Intrebari uzuale"
Daca i-ai asigurat toate conditiile, printre care si neon UV, nu are lipsa de calciu, sau macar o broscuta din calciu daca ai in apa.
Daca i-ai asigurat toate conditiile, printre care si neon UV, nu are lipsa de calciu, sau macar o broscuta din calciu daca ai in apa.
O femela (8 ani), un mascul (8 ani); Acvarii: 80x35x40, 80x35x40; Filtre: JBL CristalProfi GreenLine e401, Tetratec EX700; Incalzitoare: AquaEl 100 W, AquaEl 100 W Iluminare: ReptiGlo 5.0 compact
Asta este, bine ca si-a revenit, eu am incercat sa te ajut. Puteai zice un multumesc macar, alta data sa stai sa plangi dupa ajutor
11 mesaje
|Pagina 1 din 1