Mamica noua

Atat incepatorii in acvateraristica, teraristica cat si noii veniti pe forum pot posta aici.

Moderator: Sheppard

Mamica noua

de Cristina JOLDIS » 18 Iun 2008, 17:28

Buna!
Ma numesc Cristina si sunt noua pe acest forum, asa ca... bine v-am gasit! :) Prin februarie am primit si eu doua broscute de Florida, care au murit dupa 2 saptamani. Am umblat cu ele la veterinar, le-am facut tratamente, dar dupa spusele acestuia, erau rahitice de la inceput si aveau pneumonie. Am plans tare mult dupa ele saracutele, pentru ca au fost tare curajoase si s-au zbatut mult sa ramana in viata.
Acum m-am hotarat sa cumpar alte doua. Am un avcariu de aproximatuv 35 l, l= 35cm, L=50 cm, inaltime=20 cm, dotat cu incalzitor si epurator. Acvariul este gata pregatit, cu apa pusa la incalzit :), cu scoici si pietre. In loc de insula, am o piatra mare, pentru ca m-am gandit ca arata mai mult a "insula" din mediul lor natural. Sunt foarte incantata de idee, iar acum astept ca cei de la pet-shop-ul pe care am pus ochii, sa primeasca. Maine, cel tarziu poimaine mi-au spus ca primesc. Voi avea nevoie de multe sfaturi pe parcurs! Sper sa ma puteti ajuta. Am citit f multe articole si tot ce am gasit. Le voi cumpara si lampa, doar sa gasesc. Mai am nevoie de ceva? Sunt o iubitoare de animale, dar din pacate sunt alergica la parul acestora, de aceea am trecut la broscute. :P Am rabdare, sunt grijulie, atenta si imi dedic mult timp ingrijirii celor din jur...deci...cred ca voi fii o mama de broscuta potrivita,nu? :P
Va pup si astept cat mai multe sfaturi! Multumesc![/b]
Cristina
Testos juvenil
Testos juvenil

de Pandy » 18 Iun 2008, 19:26

Buna si bine ai venit pe forum ! Cand te duci sa cumperi sa te uiti prin acel acvariu de la pet-shop si sa alegi cele mai energice broscute, e unul dintre putinele sfaturi pe care pot sa ti le dau pentru inceput :)
O femela (8 ani), un mascul (8 ani); Acvarii: 80x35x40, 80x35x40; Filtre: JBL CristalProfi GreenLine e401, Tetratec EX700; Incalzitoare: AquaEl 100 W, AquaEl 100 W Iluminare: ReptiGlo 5.0 compact
Testos Moderator
Testos Moderator

de Cristina JOLDIS » 18 Iun 2008, 21:55

Multumesc frumos de sfat! Asa voi face! Va anunt maine sau cel tarziu poimaine! Sunt mai nerabdatoare ca un copil! :)
Cristina
Testos juvenil
Testos juvenil

de alin » 26 Iun 2008, 15:11

si ai grija cate cumperi ... trebuie sa stii ca ele vor putea trai 70 de ani ...si nu vor fi mereu mici :?
Come to the dark side... We have COOKIES Imagine

Testoase: 2 masculi RES (din 24.oct.2007); Acvarii: 115x45x45; Filtre: Tetratec EX700; Lumina: ReptiGlo 10.0 compact + bec 60w; Incalzitor: Sera RH 300 W
Testos meserias
Testos meserias