Oaki si Broski
Moderator: Sheppard
6 mesaje
|Pagina 1 din 1
Oaki si Broski
Salut. Am primit si eu 2 broscute cadou de mos, dar din pacate una din ele a facut pneumonie, si am dus-o la veterinar, dar nu si-a mai revenit :(. Am suferit tare mult dupa ea. Cealalta e super ok deja ma cunoaste dupa voce. Vazandu-ma atat de suparata parintii mei mi-au cumparat alta in loc de cea care a murit. Le-am pus deja nume Oaki si Broski. Oaki e cea care am primit-o de mos, iar Broski e cumparata de parintii mei. Dupa cateva zile am observat la Broski pe cele patru picioruse un fel de pielita ca si cum ar naparli. E putin mai marisoara decat Oaki, dar e mai lenesa, sta mai mult pe insulita si nu se trezeste decat atunci cand mananca. Oare sa naparleasca, si parca ii sunt si putin umflate picioarele. sa fie oare mai grasuta???
Va rog astept un raspuns.
Multumesc
Va rog astept un raspuns.
Multumesc
- Testos juvenil

Oaki si Broski
O sa revin mai tarziu cu poze. As vrea sa mai intreb : eu tin apa la decantat pana la 48 de ore, dar cand trebuie sa o pun in acvariu o incalzesc pt ca e rece si pana ajunge sa o incalzeasca incalzitorul dureaza destul de mult. E ok sau nu ar trebui sa o incalzesc.
- Testos juvenil

Mai bine nu o mai incalzi, apa in mod normal este la temepratura camerei ceea ce ar trebuie sa insemna un 15-20 grade.
O femela (8 ani), un mascul (8 ani); Acvarii: 80x35x40, 80x35x40; Filtre: JBL CristalProfi GreenLine e401, Tetratec EX700; Incalzitoare: AquaEl 100 W, AquaEl 100 W Iluminare: ReptiGlo 5.0 compact
6 mesaje
|Pagina 1 din 1