Sunt noua aici...am cateva intrebari

Atat incepatorii in acvateraristica, teraristica cat si noii veniti pe forum pot posta aici.

Moderator: Sheppard

de OsDeRos » 11 Noi 2009, 02:11

naparlirea e`n 2 cazuri: solzii de carapace care nu trebuiesc rupti manual ci lasati sa cada singuri... si naparlirea obisnuita (ca la om) a pielii... care lafel trebuie lasata sa pice singura.
eu unu nu`mi spal broscutele (oare e ceva rau?) dar multi le spala doar pe carapace si plasteron.

poti cumpara lampi direct de la orice magazin de electronice (cred ca am scris bine)... problema e ca neoanele de 15w sunt prea mici.. si nu prea se gasesc lampi ptr ele(44cm)... maj lampilor tip neon sunt de 60cm (nu stiu cat are neonu in w) balast lafel poti cumpara... iar suportul poate sa fie si o placa de pal, parchet
Testos Moderator
Testos Moderator

de petroschi » 11 Noi 2009, 09:55

Cam asta e problema in oras la mine nu gasesc lampi si balast de 15 W . Am rugat la un magazin de electrice sa aduca lampa de 15 W , au adus dar dar din acelea subtiri care se pun sub masina .
Testos juvenil
Testos juvenil

de bogdy » 03 Dec 2009, 19:36

razbel_marin testoasa ta este Graptemys pseudogeographica kohnii (Testoasa harta de Mississippi) ;) am si io una :D
Testos activ
Testos activ

Anterior