O testoasa nebuna rau...da poate fi o treeaba serioasa...
Moderator: Sheppard
6 mesaje
|Pagina 1 din 1
O testoasa nebuna rau...da poate fi o treeaba serioasa...
Buna!Am 2 testoase nebune rau dintre care una nebuna nebuna :lol: ...azi dimineata mia aduc bunica mea un borcan cu miere de albine si stateam la birou si papam mierea in fata acvariului unde era BUbulina mea:D.Si o vedeam eu agitata si tot se dadea cu capu de sticla acvariului si mama gandit ca poate vrea si ea miere poate io fi pofta :D .Yo care sunt mai nebuna decat ea am luato din acvariu si am puso pe birou ...ea se uita in gra mea cu ohi aia bulbucati si mia fost mila...asa ca iam arata lngurita plina cu miere...in acel momment unu ma buzuia pe mees si ii scriam cand vad HAAAP!!...Bubulina era cu capu in lingura de miere si avea miere pe tot capul...luase o gura plina cu miere ...nebuna de ea :mrgreen: .Si yo am inceput sa rad...dupaia am lasato sasi savureze mierea ...cand o vad si pe Ema ca sd da cu capu de sticla acvariului ...am puso si pe ea pe mana si ghiciti ce...Ema manca de ia ramas pe fata lu Bubulina :Dca a bagat capu in lingurita cu miere :mrgreen: ...deci nu mai puteam de ras....a fost o zi asa de faina ...numa ca ma ingrijora un licru ...daca nu ii prieste mierea?asta este de vazut in urmatoarele zile ...dar va intreb pe voi daca stiti cumva daca e bun sau nu :) ...pai ms ca mati ascultat
PASTE FERICIT!!!
PASTE FERICIT!!!
Alexandra
Stiu ca testoasele de uscat mananca miere in natura. Presupun ca nu-i o tragedie o lingurita de miere intr-o viata de testoasa de apa.
Ce nu inteleg eu, cum adica cealalta manca de pe capul primei? Ca limba nu au sa linga. O prindea de cap si-i pica mierea in gura? O fii mierea semilichida, dar se pot ineca. Testoasele de apa se hranesc in apa, fiindca nu au saliva si au nevoie de ajutor la inghitit.
Testoasele sunt doar niste animale si ar trebui sa fim raspunzatori, daca le-am luat in ingrijire, nu sa facem experiente cu ele. Chiar daca se uita mai curios, nu inseamna neaparat ca "le e pofta". Scuze, dar mie nu mi s-a parut deloc distractiva relatarea.
Ce nu inteleg eu, cum adica cealalta manca de pe capul primei? Ca limba nu au sa linga. O prindea de cap si-i pica mierea in gura? O fii mierea semilichida, dar se pot ineca. Testoasele de apa se hranesc in apa, fiindca nu au saliva si au nevoie de ajutor la inghitit.
Testoasele sunt doar niste animale si ar trebui sa fim raspunzatori, daca le-am luat in ingrijire, nu sa facem experiente cu ele. Chiar daca se uita mai curios, nu inseamna neaparat ca "le e pofta". Scuze, dar mie nu mi s-a parut deloc distractiva relatarea.
Ultima oară modificat de mihaelajulia pe 17 Apr 2009, 17:21, modificat 1 dată în total.
Mister 17 cm - Trachemys scripta scripta
Pentru poze click aici!
Pentru poze click aici!
[mihaelajulia] daca te uiti atent cand ele deschid gura (incearca sa le hranesti din mana, da-le un pestisor sau ceva si tine-le cu gura deschisa mai multicel timp) vei observa ca au totusi o limba, dar nu ca un caine sa o scoata afara sa se linga pe bot.
O femela (8 ani), un mascul (8 ani); Acvarii: 80x35x40, 80x35x40; Filtre: JBL CristalProfi GreenLine e401, Tetratec EX700; Incalzitoare: AquaEl 100 W, AquaEl 100 W Iluminare: ReptiGlo 5.0 compact
Pandy scrie:[mihaelajulia] daca te uiti atent cand ele deschid gura (incearca sa le hranesti din mana, da-le un pestisor sau ceva si tine-le cu gura deschisa mai multicel timp) vei observa ca au totusi o limba, dar nu ca un caine sa o scoata afara sa se linga pe bot.
am vazut eu ce zici tu, dar tot nu-mi pot imagina cum musca din miere, ca nici buze nu au. mierea poate doar sa le pice in gura, ca ploaia. :f*ck
Mister 17 cm - Trachemys scripta scripta
Pentru poze click aici!
Pentru poze click aici!
Mihaela ai dreptate nu mam gandit bine cand leam dat... si leam dat pe uscat ...deci nau avut treaba pt miere este lichida...si nu a luat mult nu creca a luuat cant uncgia de la degetu mic...pt ca si ea este mica ...asa ca...navea cum :) ...ca despre Ema ...este vorba ca luBubulina ii curbea stropi de pe fata si Eam le lua asa cum ar fi o muscatura dar nu o musca luam mierea asa cu o finete aparte nu o atungea :) ...eu nu cred ca ii dauneaza asa de tare un strop de miere..si apropo miarea naturala poti manca cat vrei pt ca contine zahar natural...si zagaruul natural in cazul nostru facut de albine se poate manca la nesfarsit bineinteles sa se manance si mancare...ca nu poti sa traiesti numa cu miere...va multumesc pentru raspunsuri
Alexandra
6 mesaje
|Pagina 1 din 1